aga1480
mama 3 muszkieterów
Witaj Mnisia. Otóż ten mój m im starszy jest tym bardziej pazerny na pieniądze, nagle poczuł, że mu życie ucieka a on chce sie bawić, pieprzony łysiejący debil, [przepraszam za ostre słowa]. Gdybym miała w brzuchu jedno dziecko byłoby ok, sam to powiedział ale troje dzieci w domu to już dla niego za dużo. Wymiękł po prostu, gardzę nim bardzo, ponoć mężczyźni mają andropauzę, może ****ozę dopadło przedwcześnie. Czuję złość do niego, zachował się jak typowy samiec, cała rodzinę tym zaskoczył,nikt się nie spodziewał...Na szczęście mam swoje mieszkanko i nie muszę sie z nim użerać, słuchać że "przez te bachory to i tamto" mam spokój

Jak widać jeszcze żyję
 Jak widać jeszcze żyję

niedlugo to ja bede najedzona po samych tabletkach...no i najlepsz....przytylam 4 kg
niedlugo to ja bede najedzona po samych tabletkach...no i najlepsz....przytylam 4 kg a jem i to ostro ostatnio.no i tym razem znowu WR do zrobienia, mocz i TSH.
a jem i to ostro ostatnio.no i tym razem znowu WR do zrobienia, mocz i TSH. Za trzy tyg. kolejna wizyta, zlecila morfologię i mocz. Szybko i sprawnie
 Za trzy tyg. kolejna wizyta, zlecila morfologię i mocz. Szybko i sprawnie 

powinnysmy sie przeniesc na watek tatusiowy...
powinnysmy sie przeniesc na watek tatusiowy... 

ale puls juz po jednym dniu spadł do 80. Zobaczymy jak będzie dalej.
 ale puls juz po jednym dniu spadł do 80. Zobaczymy jak będzie dalej.