reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Ja chyba zostanę jednak przy Happy.
Jak będzie przypływ gotówki to może wrócimy to Huggies.

Z biedronkowych produktów to bardzo lubię te nawilżone chusteczki - rewelka.

No ja teraz uzywam tylko tych biedronkowych chusteczek :-) Ale te z zielonym Naturals są najlepsze :-)

A co do tych pieuch z Tesco to wczoraj chwaliłam, a dzisiaj Rafał ma całą pupe czerwoną i z jednej strony takie pryszczyki i teraz nie wiem czy to nie te pampki... ehh

Madzia a ile Ty płacisz za Happy?? U mnie huggiesy sa chyba tansze.
W biodronce 39zł kosztują.

Ja włsnie pierwszy raz kupiłam Dada i nie czuje brzydkiego zapachu:cool2: Może powinnam isc z nosem do lekarza:eek::rofl2:. U nas pielucha jak ma być przesikana to bedzie jakiekolwiek frmy będzie.

Ja od urodzenia Lenki używam i pieluchy i chusteczki "pampers" i szczerze powiem, że nawet nie spróbowałam żadnych innych

Kaka Malena mowi ze Gaga z Tesco smierdza a nie Dada z biedronki;-)
Teraz Happy w tesco 70 szt za 39 zl w promocji sa.i chyba kupie bo za ta cene mam 62 szt Huggies
a te z Lidla tez sa ok.to znaczy przetestowalam tylko 1 szt.
aha i jeszcze ze Shleckera te ich sa tez dobre

Ja kupuje zazwyczaj HUGIESY PREMIUM w biedronce sa najtansze

Sprawdzalam juz cene hugiesow w innych marketach i w biedronce najtaniej :tak:
U mnie w biedronce hugiesy sa za 35,99 zl :tak:
Chusteczki tez lubie te z biedronki I tez te ziolone naturals Tylko ostatnio byla promocja na 3 szt tych niebieskich chusteczek do pupy wiec kupilam i jest ok :tak:

reklama
My teraz używamy Pampersa ale próbowałam różne np te z Biedronki i pasowały. Ale ostatnio od teściowej Pampersa dostałam i kiedyś w promocji kupiłam 2 paczki więc mam zapas:-)

Do góry