reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

No u mnie były w tesco pampers 2 duze paczki za 85zł, a akurat kasy nie miałam, a potem jak pojechalam były juz po 99zł, wiec sie nie opłacało :-(

No i kupiłam wczoraj w lidlu jakies Softino, 6,50zł za 14 sztuk zapłaciłam. No i w dzien dają rade, na noc jeszcze nie zakładałam. I w lidlu sa jeszcze takie w duzych paczkach, chyba te Toutores jak Czarna mówi.

Ostatnia edycja:
reklama
No i już po lekarzu..... kaszle, ale oskrzela w porządku... gardło brzydkie... kolejne syropy dostał, Stodal i jakiś na "F". miałam przyjść na 13, przyjeli mnie o 14:20... Szymek śpący był okropnie..nie mógł wcześniej wiele spać przez ten kaszel...więc ciężko było zabawiać go żeby nie wrzeszczał. Spryciarz zaskoczył mnie, bo w pozcekalni pokazywał paluszkiem na różne rzeczy, m.in. na misia, zajączka, rybkę i "starą naklejkę" - wielokrotnie. W końcu zapytałam go "gdzie jest misiu" i ładnie pokazał, gdzie "stara naklejka" i też pokazał. A ja w szoku byłam, że tak szybko zapamiętał.
Jak wróciliśmy to zupki nie chciał, ale wypił wodę z cytryną i miodem w krzesełku, przysypiając przy tym..zmęczony był strasznie....teraz śpi w łóżeczku...A ja zła na ośrodek ...

Ania dobrze ze tylko gardlo ale tyle czekac ze zmeczonym dzieckiem to masakra.wspolczuje i zdrowka zycze
My jeszcze na szczepieniu nie bylismy tym roczowym bo on co chwile chory i musimy odczekac
Martynka teraz od srody znowu bedzie na Pampersy promocja 2 paczki po 70 szt za 85 zl

Asia - to dobra promocja!! ale gdzie??? w Carrefourze???? Nie przejmuj się...my na tym rocznym też jeszcze nie byliśmy....

Oki, dzięki!! my mamy 3 mini tesco, zobacze, może będą...a jak nie to w pt w drodze do teściów może się uda... bo inaczej zbankrutujemy na pieluchach :cool:

reklama
No i my dzisiaj po szczepieniu:
Bilans: Waga 12,3 kg (klops):szok:, 81 cm, ciemiączko zarosniete, zebów 16 :tak:

No i odparzenie na dupce niby grzybiczne wiec dostalismy masc triderm i Rivanol. Uzywała ktoras?? Ten triderm to chyba na sterydach??

A w ogole w poczekalni był chłopiec rok i 5 miesiecy i tak pieknie mowil ze mi szczena opadła, prawie ze pełnymi zdaniami, daje Rafałowi zabawke i mowi "prosze". Mama sie go cos pyta, on odpowiada... A pyrtek wzrostu Rafała, normalnie :szok::szok::szok:

Ja musze tez dorwac te Pampersy, bo stwierdziłam ze juz nie eksperymentuje z innymi chyba i przerzucam sie spowrotem na huggiesy premium albo pampersy z promocji :-)

Do góry