reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ja chodze do dentysty na kase chorych I wizyta tak co 2 miesiace Musze sobie dzisisja przedzwonic do przychodni bo wizyte mam na styczen ale nie pamietam ktory .
Dentystka dzwoni w dzien wizyty czy sie przyjdzie ale ja wol sobie przypomniejc kiedy go dokladnie mam bo jak sobie go nie zaplanuje to pewnie nie pojde A tez musze zadbac o zabki :-)

reklama
Dorotka to pewnie masz tylko małe ubytki, bo kanałowego itp na kase chorych nie robią :-(
Ja jak ostatnio poszłam to mi wyceniła zęba na 400zł więc zrezygnowałam...

Ja ostatnio trafiłam na bardzo dobrą obsługę widać że fachowcy ale za zęba (normalna pląba + znieczulenie miejscowe) wzięli 380 zł:szok::szok::szok:
Na kolejną wizytę już się nie umówiłam:-p
Szczerze mówiąc nie byłam przygotowana ale zapłacić trza było. Teraz szukam gdzie jest ciut taniej:no:

Ja ostatnio trafiłam na bardzo dobrą obsługę widać że fachowcy ale za zęba (normalna pląba + znieczulenie miejscowe) wzięli 380 zł:szok::szok::szok:
Na kolejną wizytę już się nie umówiłam:-p
Szczerze mówiąc nie byłam przygotowana ale zapłacić trza było. Teraz szukam gdzie jest ciut taniej:no:
:-D:-D:-Dwiesz co to do mojej mamy bedzie taniej nawet razem z podroza:-D
Marma trzymam kciuki moooocno zacisniete!bedzie dobrze:tak:

reklama
Do góry