reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
No to my po lekarzach . Antos dostał inny antybiotyk bo do zapalenia oskrzeli ma zapalenia ucha . Dyszy jak parowóz z nosa leci mu non stop . Maksio dostał tez inne leki i mamy skierowanie do urologa niestety. :-(

Agamir normalnie ręcę sie rozkładają, szkoda mi twoich maluszków. Oby te ich choroby w końcu się skończyły!!!!!!!!!!!

AGAMIR pozostaje tylko myslec pozytywnie, choc wiem jak to trudne gdy dziecko chore a my tak niewiele możemy zrobic . Trzymaj sie Kochana!!!!! Zdróweczka!!!!

Hej dziewczyny.Bylismy dzis z Oliwka u endokrynologa w klinice w katowicach.U tej co jest za granica ale przyjechala na kilka dni i dzis nas przyjela:tak:.
Nastepna wizyta za rok jak sie nic innego nie wydazy.
Oliwki jajniki po wynikach badan wychodzi na to ze niestety sa W TRAKCIE ZANIKANIA:-:)-(.Ale bardzo dobrze ze Oliwka ma normalna macice bo wtedy moze cos sie na przyszlosc da wykombinowac z ta bezplodnoscia u niej.No ale zadkie to jest dzisiaj jednak ze takie dziewczyny maja pozniej dzieci.Ja sie pocieszam ze jeszcze za 25 lat medycyna moze pokaze cos dobrego i cos na to wymysli:tak:.
Lekarce sie wydaje ze my troche wczesniej zaczniemy dawac Oliwce hormon wzrostu bo ona juz jest w najnzszym z mozliwych centyli.Gdzies kolo 3 roku zycia bysmy zaczeli no ale to sie zobaczy jak bedzie rosla do ego czasu.Jak bedzie w miare ok to troche pozniej go zacznie brac.Najprawdopodobniej w wieku 5 lat dostanie estrogen dodatkowo w postac plasterkow i zelow.Ja jej to bede aplikowala i zmieniala.
Jak bedziemy mieli zaczac brac h.wzrostu w zastrzykach to tez pojdziemy do szpitala i tam mnie bede uczyli co i jak.

Jest duze ryzyko ze wraz z H ,wzrostu pojawi sie u Oliwki cukrzyca no ale na to juz nic nie zrobimy.My mamy obserwowac czy Oliwka nie tyje za szybko bo otylosc jej grozi a z otyloscia zwiazana tez jest cukrzyca.Narazie jest ok wagowo wiec nic jej nie ograniczamy.Jak zauwaze ze za szybko idzie w gore jej waga to wtedy zmieniamy diete no ale narazie jest ok:tak:.

Na 6 kwietnia jestem zapisana z Oliwka do mnie do zor do PORADNI WCZESNEJ INTERWENCJI tam sie kompleksowo zajma Oliwka.
Ale mam dzwonic w czwartki bo moze sie miejsce zwolni i wtedy teramin bedzie szybciej.

Jutro jade skladac papiery do komisji o orzeczenie o niepelnosprawnosc.

Sorki ze tak haotycznie ale jestem dzis zmeczona tym nadmiarem wiadomosci.

reklama
Do góry