reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Lilka to kciuki za brzuszek i rośnij kobieto rośnij :-).
No ja własnie widziałam te skoczki fajna sprawa ale to chyba dziecko musi być już siedzące?

U nas od kąd zaczeliśmy jesć obiadki to kupiki lecą codziennie czasem jedna a czasem dwie dzisiaj była już 7,30 :-D

reklama
A ja dziewczyny mam problem od tygodnia daje małemu na noc kaszke bananową do mleka i codziennie rano jest po niej kupa czasem po 5 przed 6 i mały się tak rozbudza że nie chce spać już!!!! Nie wiem co robić ?
Lilka powodzenia przyda Ci się przy dwóch szkrabach. Liczysz teraz na chłopca?
My od wczoraj na słoiczkach dzisiaj drugi dzień marchewka mały nawet nie pluł, ale wczoraj na noc chciałam mu dać kaszke na dobranoc jabłkową nestle do jedzenia łyżeczką i zostałam nią spluta :D

Hehe - majka plucie na pewno "zabawne" - nie moge sie doczekac ;)
Co do kaszki nie wiem ... moze dawaj mu ja pozniej na wieczor ?

Ja tez czytalam ze do tych chodzikow dziecko musi samo siedziec.

A lilka pisala ze chyba bedzie druga dziewczynka :)

Esiek plucie zabawne :/ ciekawe jak będzie z dopieraniem tych wszystkich plam narazie wystarczał pdplamiacz z lovelli :) bo plastkowy śliniak może nie dać rady ;)
Daje już najpóźniej jak się da bo o 22.30 na śpiocha jak dam wcześniej to kupa będzie w środku nocy a jak nie dam wcale to pewnie się zaraz obudzi głodny :/ Eh tak.źle i tak nie dobrze :)

No tak...a moze inna kaszke? No ale z drugiej strony to jest i tak 8 godzin snu wiec nie jest tak zle...

Piekna pogoda u nas! Pelna wiosna zaraz zbieramy sie z Goska na dwor bo szkoda dnia!!!

Kurcze Majka, dziwne, że kupka Go budzi :/ chyba nie masz innego wyjścia aż poczekać aż mu się odmieni.. I oby tak było :)

U nas plucia nie było :P czasem przypadkowe pfffffffffff :-D ale Filip wiercipięta się szybko nudzi, także żeby za każdym razem było wszystko zjedzone to nieraz cuda na kiju wyprawiamy, szeleścimy siatkami, pokazujemy zabawki, śpiewamy, komórki o tablety też idą w ruch :P ale często oczywiście jest tak, że się tym wszystkim poobkładamy przygotowani w pełni... a Filip siedzi i otwiera buźkę na każdą łyżeczkę. Mój Śpioch ukochany śpi ok 9-10 godzin od wieczora do rana, więc zdążamy podać mu tylko 5 posiłków na dobę, dlatego ważne jest dla mnie, żeby zawsze wszystko było co do kropelki zjedzone, a kaszka odpowiednio gęsta czyli treściwa.

Ile razy Wasze Maluchy jedzą na dobę?

Lilka super skoczek! Też na pewno na 6 mc kupimy

Ostatnia edycja:
reklama
Zgadzam się z Lilka- skoczek jest super ;) DSC_0230.jpgDSC_0199.jpg

Tak sobie Was podczytuje i zazdroszcze że Wasze Skarby tak ładnie śpią w nocy, moja Wiki ostatnio taki maraton mi urządza że wstaje co 40 minut :/ chwile cycocha possie i zasypia, ale i tak jestem bardzo nie wyspana. Mam nadzieje że to szybko minie :)

Załączniki

• DSC_0230.jpg
    DSC_0230.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_0199.jpg
    DSC_0199.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 72

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry