reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Esiek ja daje na 140 ml jedna łyżeczkę od herbaty Max 1,5. Kleiku nie chcę jeszcze jej tak zaklejac wczoraj np dostała kleik kukurydziany. A kaszki też jak na razie daję jedną dużą łyżkę stołową i przez to mam problem z tymi smokami bo na te y to jeszcze i ten kleik i kaszka są za rzadkie a na normalną dziurkę za geste. Wiecie ją to jeszcze jej tak dozuje bo jednak boję się też jej zoladeczek tak obciążać nie wiem czy robię dobrze ale nie chcę się za bardzo spieszyć zresztą wiadomo jak marcysia je kaszki takiej jak robię zjada tak 80-90.

Majka przyłączam się marcysie wczoraj kupka obudziła o 7.30 a dziś 7.10

reklama
Hmm ja wczoraj dałam dwie łyżki stołowe na 120ml i jest OK. Gośka wytrąbiła do zera. Madzia wiem, że nie lubisz Tommee ale spróbuj do kaszy z tym smoczkiem 0+ wieloprzepływowy - na prawde leci OK. Butelki zdaje się masz więc co szkodzi spróbować.

Lenka dzieki za info, chyba masz racje. Kleik bezsmakowy bleeee

Madzia ja mam avent trojprzeplywowy i jest super i na kaszke i kleik i mleko.
A dziewczyny jaka wy kaszke dajecie. Ja dawalam bobovity bananowa do mleka i po niej sa takie kupy a chcialam dac taka do wody ale zeby zjadl z butelki co myslicie?

majka ja mam bobowita malinową ryżową i podaję z mlekiem, mam też nestle bananową ale jeszcze nie dawałam za to dziś jesteśmy po zupce marchwiowej z ryżem hipp i powiem szczerze że nawet nawet marcysia wogóle nią nie pluła. A czemu chcesz dawać z wodą ? z mlekiem to jednak z mlekiem ile dajesz tej kaszki?

Madzia dawałam trzy miarki od mleka na 150 ml a chcoałam zmienić na tą do wody bo może mały przestał by robić tą kupe nad ranem ale na niej posze żeby jeść łyżeczką a nie ma szans że mały mi tyle zje i chciałam do butelki dać. A tobie po takiej kaszce z mlekiem ile Marcysia wytrzymuje?

Esiek kupiłam dziś będzie próba generalna.

Majka mnie trudno powiedzieć bo marcysia jakoś za jedzeniem nie przepada ją kaszke daje rano na śniadanko i daje na razie jedną łyżkę stołową więc tp mleko jest w miarę płynne na noc dawalam mleko z kleikiem jedną lyzeczka od herbaty i wtedy marcysia śpi tak od 21.30 do 3-4 i je wtedy mleko i śpi tak średnio do 7.30-8 dziś wyjątek kupka z rana:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry