Esiek nie mecz się fridą tylko kup katarek do odkurzacza na katar u maleństwa nie ma nic lepszego. Zakrop małej nosek solą połóż na brzuszku i oklep przez pare minut i odciąg katarkiem naprawde polecam. Ja zaczełam dawać małemu dwie łyżki stołowe kaszki bananowej bobovita do wieczornefo mleka i boli go nad ranem brzuszek jak wcześniej dawałam mniej to było ok i zastanawiam sìę czy zmiana na nestle coś pomoże czy musze zmniejszyć ilość kaszki? Bo zmiana smaku pewnie nic nie da.
My dzisiaj po słoiczku marchewka z zieemniaczkiem małemu smakowało ale więcej niż pól nie zje nie ma szans. A wy z czego karminie maluchy Esiek ma krzesełko dla dzoecka które jeszcze nie soedzi i zastanawiam się czy takiego nie kupić bo nie wgodnie karmi mi się na rękach ;/
My dzisiaj po słoiczku marchewka z zieemniaczkiem małemu smakowało ale więcej niż pól nie zje nie ma szans. A wy z czego karminie maluchy Esiek ma krzesełko dla dzoecka które jeszcze nie soedzi i zastanawiam się czy takiego nie kupić bo nie wgodnie karmi mi się na rękach ;/