reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Ema, karmienie piersią co 2,5-3 godziny to ideał karmienia :-)
Moja Jagienka ma miesiąc i 4 dni, a je 12-16 razy na dobę. Wczoraj np. chciała o 6,7,8,9,9.40 potem dopiero przerwa. Jeszcze jej się unormuje.
W trzecim miesiącu dzieci jedzą około 8 razy.

Jakże córeczka ma skłonności do kolek, bardzo uważam na to co jem. Nakupowalam sobie słoiczków i często je zajadam - naprawdę dobre to spaghetti, czy schabik z ziemniaczkami i jarzynkami ;-)

a my dziś skończyliśmy 3 miesiące:)
oto Duży Jan:) niedługo nie zmieści się na przewijaku:)
DSC00717.jpg

i dziś z tej okazji przespał mi ładnie od 21 do 6 :) po czym się najadł, pogugał z misiami z karuzelki i śpi do teraz... chociaż zaczyna już się odzywać co jakąś chwilę... mam nadzieję że dopiję kawkę zanim na dobre się nie obudzi:)

pozdrawiamy wszystkie mamy i maleństwa:)

Załączniki

• DSC00717.jpg
    DSC00717.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 70
Śliczny chłopiec
My wczoraj byliśmy na drugim usg serduszka, bo Jagienka ma 3 ubytki w pprzegrodzie i okazało się, że wszystko jest ładnie i kolejna kontrola dopiero za pół roku :-)

to super że wszystko ok:) my też niestety kontrolę będziemy musieli mieć w czerwcu, bo też jedną dziurkę ma Janek nie zarośniętą w przegrodzie... ale my właśnie od razu zalecenie mieliśmy że za pół roku i jedziemy w czerwcu...

Hej
Oktavi świetnie ze Jagienka ma serduszko zdrowe. A i Janek na pewno tez. Nas tez czeka kontrola w maju bo Gosia ma nietypowa budowe łuku aorty niby to nie wada ale wole kontrolowac

Co do sloiczkow - ja dzis zakupilam pierwsze i Hipp i Gerbery. Zobaczymy co podpasuje. A na te niezjedzone - na pewno pomogą czworonożne utylizatory -moje psiaki zjedza wsio. A Czarek na pewno nie pogardzi dynią!

Gosia dziś pierwszy raz dostanie kleik na noc. W sobote kaszke ryżową i po weekendzie lecimy z marchewką!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry