Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lenka a byliscie z maluchem u lekarza ? Moze warto sie wybrac . Ja juz teraz bede przewrazliwiona matka.. Bylysmy na kontroli troszke leki zmienila p doktor ale antybiotyk kontynuacja. Ja tez dostalam anrybiotyk bo mnie rozlozylo i zebym na nowo Hani nie zarazila .
Hej, a z tymi ząbkami to ja bym się tak bardzo nie rozpędzała, synek mojej koleżanki zaczął się straszliwie ślinić jak miał 3 miesiące, a pierwszy ząb mu wyszedł jak miał ponad pół roku.
Mój Misiek też potwornie się ślini, tylko mu w kółko śliniaki zmieniam. I rączki pcha do buzi prawie po nadgarstki.
Madzia, dzięki, profesor super Filip na szczęście zdrowiutki, te parę zakaszleń dziennie nie można traktować jako choroby. Zajrzał wszędzie jak laryngolog i jeszcze zrobił USG ciemiączka i mózgowia, bo Fifi ma bardzo malutkie ciemiączko, także dodatkowo sprawdził, że wszystko jest ok. Kazał jak najmocniej rozszerzać dietę o nowe warzywka i owoce, jak najwięcej kaszki jeść, bo Fifi zgrabny, a wysoki facet jest Nawet mi do gardła zajrzał