reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Esiek róbcie pokoik a potem wstawiam fotki podpatrzone pomysły są zawsze dobre.

A my dziś po pobraniu krwi marcysia zniosła je lepiej niż ostatnim razem pani musiała napełnić aż 3 fiolki serce mnie bolało ale co zrobić.

reklama
Na comforcie byla 4 mc pozniej sama zdecydowalam ze przejde na bebilon z pronutra 1 . Tez z kwesti finansowej bo puszki sa male a duzo kosztuja

Ema ja bym nie rezygnowala z kp,tak jak dziewczyny pisza Ty przekazujesz karmiac przeciwciala. Ja juz kilka razy chorowalam i przystawalam wtedy Wiki jak najczesciej. Teraz znowu przypaletalo sie chorobsko,wlasnie pije gorace mleko z czosnkiem :/

Lilka: oby Hania szybko zaakceptowala zmiane mlecxka i wszystko wrocilo do normy. Odnosnie katarku Wiki dzisiaj juz nic nie lecialo, jupi :) tylko znowu nic nie chce jesc pricz cycka. :( boje sie ze na tym cycku to za bardzo na wadze nie przybierze, niestety nie mam na to wplywu, bede dalej probowac Ja karmic sloiczkami,kaszkami moze w koncu sie skusi.

witam
no idąc za radami karmiłam piersią i nic małemu nie zaszkodziło... a najważniejsze że ja już dziś od rana dobrze się czuję, po wczorajszym osłabieniu nie ma śladu:)

a dokładnie rok temu jechałam po mojego małego kropeczka do Gdyni:) szybko ten czas zleciał, minął wspaniały okres ciąży i teraz nasz mały już bawi się na macie:) mój najwspanialszy prezent z okazji dnia kobiet:)

wszystkiego najlepszego dziewczyny:)

Ema - super ze karmienie nie zaszkodzilo. Jednak Natura to przyslala ;)
Fakt, marzec ubieglego roku byl cudowny my 4 marca dowiedzielismy sie ze jest cud :) A tera tak jak piszesz - ten cud sie bawi i gada po swojemu!

U nas dzis malowanie, wczoraj dwa razy wymienialam farby - zobaczymy co wyjdzie

reklama
Do góry