Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasik a ty chcesz karmic piersia czy tylko odciągać? Bo jak chcesz karmić to radziła bym Ci małego przystawiać jak najcześciej do piersi to już on rozkręci ci laktacje
Smefeta i Majka mam wklesle brodawki a przez kapturki to musialoby sikac na metr, zeby lecialo, dlatego sciagam i daje z butli. Laktacyjna w szpitalu uczyla mnie tylko zakladac kapturki, nic wiecej nie poradzila, Junior zle lapal i poranil mi tak, ze mialam strupki i krew leciala
Liskka nie probowalam ale laktator tez wyciaga ale tylko na chwile Zawsze mi sie wydawalo, ze mam srednie brodawki bo troche odstaja ale jak sie je scisnie to wtedy robia sie prawie plaskie.
Junior zaliczyl dzisiaj pierwszy spacer z babcia i to dwugodzinny a mama w tym czasie zafundowala sobie fryzjera, tylko mycie z modelowaniem ale od razu lepiej sie poczulam. Oczywiscie sciskalam w reku telefon i mialam ochote dzwonic co 5 minut ale dalam rade Bylam tez po male zakupy i w kolekturze lotto, moze moj zajaczek przyniesie mi szczescie i wygramy
Bziumelka chyba ktos pisal ale nie pamietam kto. Ja mam taka sasiadke na ulicy ze jej córa od malego nie toleruje zadnego smoczka a przerobila wszystkie firmt. Karmi piersia ale smoczka mala ssac nie chce w ogole. Przez ta ciezko ja jej uspokoic jak placze i ma dramat przed zasypianiem. Tyle wiem. Moja Gosia smoka tylko do snu ale nie zawsze bo jak b.zmeczona to pada bez. I czasem daje w aucie jak marudzi a musze dojechac szybko