Milena jak najbardziej możesz wziąć to gotowe płynne mleko ale dopiero podgrzać bezpośrednio przed podaniem , dobrym rozwiązaniem jest podgrzewacz z funkcja podgrzewania w samochodzie ( ja mam taki dwufunkcyjny samochód i dom)
Możesz tez podgrzać we wrzątku , ktory poprosisz gdzieś w restauracji lub zabrać wrzątek w termosie .
DIewczyny to prawda dziecko w foteliku Max 2 h , wiec jak gdzieś jedziemy to trzeba poprostu zrobic przerwę ok 20-30 min i wyciągnąć dziecko. Byłam na szkoleniach prowadzonych przez dwóch rożnych przedstawicieli Marek Fotelikow i tak mówili . Foteliki sa potrzebne ale docelow bezpieczeństwa podczas jazdy a nie na spacery . Dziecko moich znajomych min stop było wożone w foteliki nawe na spacery co jest głupotą , przez to młoda miała problem z rozwojem , bo ciagle ściśnięta wiec jej pozycja poza fotelikiem była taka sama , przykurcze wszystkich mięśni, kończyn , przez co bardzo późno zaczęła raczkować i chodzić(16 miesiac i tylko za rękę lub przy meblach ) , niestety potwierdziła to rehabilitantka ktora próbowała jakoś młodą wyprowadzić z tego