reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Montana, jeszcze raz witamy imienniczke ;)
Kciuki żeby Zosia dzisiaj mogła spać w swoim łóżeczku w domku :)

A to moja niunia ;)
Dała mamie wieczorem popalić ... poszła spać dopiero po 23... nie chciała jeść tylko na zmianę marudziła i gadała.
Zrobiła sobie 6,5 godzinną przerwę w jedzeniu.

Załączniki

• uploadfromtaptalk1425373803608.jpg
    uploadfromtaptalk1425373803608.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 63
reklama
magda widzę że podobnie ubieramy nasze dzieci u nas też bodziak i skarpetki po kolana Marcysia bardzo tak lubi.

Esiek wiem że to marka rossman ale zawzse rozmowa była na temat hipp i gerber więc zastanawiałam się jak sprawują się babydreams. No to macie pradziwą zimę w tym Zakopcu fajnie ale niech ona tam sobie pozostanie a my tu na wiosnę czekamy.a co do term to może spróbujcie ferie sie skończyły i pewnie będzie dobrze. Ja kupiłam już gacioch do kąpieli i we wtorek mam wizytę u Rudnickiego wiec zapytam jak my z tą wodą w basenie.

Jeśli chodzi o całusy to ja nie mogę się powstrzymać aż czasem Marcyśkę to denerwuje hahaha

a i zapomniałam o jednym moja MArcysia spała od 22 wczoraj do 8.00 dziś nie wiem co jej się stało ale normalnie jeszcze ją budziłam.:szok:

Też macie wrażenie, że te nasze dzieci z in vitro sa jakieś nadzwyczaj piękne??:-D no same cudeńka

Montana witamy Zosieńkę i świeżo upieczona mamusię!!! Gratulacje :) oj tego brzuszka to Ci będzie brakowało... ja za każdym razem jak widzę ciężarówkę czuję niepohamowana zazdrość, to jest przecudowny okres w życiu

Ja tez jestem uzależniona od całowania mojego dziecka :-D ale Fifi akurat to mały całuśnik i on uwieeeelbia jak go mama obcałowuje, śmieje się wtedy w głos i robi takie "maślane" oczka

Madzia i Piotr gratulacje! 6 miesięcy to poważne wydarzenie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry