Majka dałam cały słoiczek 125g. 2% tego słoiczka to naprawdę mało, także myślę, że bez obaw można podać cały
3 dni temu podałam i było ok, więc dziś znów dostał ten deserek. Wiesz co, ja jakoś szczegółowo sie nie zagłębiałam w ten temat. Wprowadzam jedzonko tak na "matczyna intuicję", zwłaszcza, ze Fifi wszystko pięknie toleruje a jadł juz naprawdę dużo różnych rzeczy. A i apropos glutenu to dajemy mu do ćumkania piętkę od chlebka
jest przeszczęśliwy wtedy
reklama
mi położna powiedziała żeby kupić glten w proszku w sklepie ze zdrową żywnością i podawać pomalutku do kaszki, mleka itd. Ja też jakoś specjalnie się z tym jedzonkiem nie patyczkuję wczesniej jak mała jadła mniej to podawałam ten sam słoiczek przez 2 dni a teraz jak chcę wprowadzić coś nowego np. na obiadek to deserek podaję taki który Marcysia już jadła i na odwrót.
Emilia M
Fanka BB :)
Montana witamy Zuzię!
Madzia i Piotr gratuluje 6 miesiąca!
Madzia i Piotr gratuluje 6 miesiąca!
Emilia M
Ostatnio patrzylam w sklepie ma te wszytskie kaszki i kleiki, któraś z was chyba pisała zeby najpierw podać kleik?
lilka-1986
Ja podawalam odrazu kaszke ale na noc.
lilka-1986
Ja nie ogladam wiadomosci nigdy i nie slucham radia wiec nie wiem o co chodzi. Wole nie wiedziec i sie nie stresowac ;-)
reklama
genna
Dziewczyny a próbowaliście tych deserów rossmanowskich ? Ja z racji moich mega wymiotów żywilam sie sloiczkami jakis czas i te deserki z rossmana były ochydne, nie smakowało jak brzoskwinia z jabłkiem fuuuuuj a inne smakowały wiec moze akurat trafiłam na ten bez smaku .
Montana witaj , mam nadzieje ze ju jesteście w domq
ze żółtaczka przeszła 
Montana witaj , mam nadzieje ze ju jesteście w domq