Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moge Ci zalatwic adres strony do sukieneczek z lnu tyle ze sa drogie. Ja za Hani sukieneczke dalam 230 zl . Do tego plaszczyk czapeczka buciki i reszta
Ja właśnie dzisiaj zamawiam sukienkę dla Zosi na chrzest. Miał wujek z Ameryki mi przysłać ale przysłali paczkę z ubrankami i już sumienia nie miałam prosić o sukienkę do chrztu
Madzia, teoretycznie moja mama twierdzi że musi być biała... wg mnie to sprawa indywidualna przecież nikt nie zmusi cię żeby była biała a nie np niebieska
A moj Michas, mial bialy kombinezon z uszami zeby w kosciele byc na bialo, zreszta kombinezon pozyczylam, a pod spodem mial granatowe sztruksy i granatowa koszule w biale kropeczki. Moja babcia byla oburzona, ze dziecko ubrane na ciemno, a mi sie strasznie podobal tak ubrany, a jeszcze do tego mial granatowo bezowe buciki.
Esiek nie widze Twojego zdjecia.
Dla chłopca chyba łatwiej coś wybrać choć te śliczne garniturki czy koszule i sweterki tego też jest masa.
Bzibziok, na granatowo to ślicznie. Teraz te stereotypy że dziecko tylko na jasno idą do lamusa Zosia ma piżamke granatowa w białe groszki i wygląda w niej cudownie.
no właśnie łatwiej dla chłopca... choć tez większość jak szukałam była taka pod atłas - strasznie błyszczące garniturki... ale udało mi się trafić, na dodatek w promocji i Janek miał coś takiego:
a do kościoła i tak biały kombinezon i biała czapa... a na dodatek przebrany został w pajaca cieplejszego w wzorek wyjściowy z muchą bo to był koniec stycznia i na dodatek wieczorem po mszy więc bałam się ze chłodno będzie...
gratulujemy ząbka ja też juz czasem podejrzliwie na Janka patrzę, bo się strasznie ślini i gryzie mocno wszystko - od ręki, poprzez pluszowe grzechotki aż do gryzaczków tylko wydaje mi się ze za szybko jeszcze...