reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Dziewczyny kupilam monitor oddechu Angelcare AC300 z dwoma plytkami i nie za bardzo wiem co z tym zrobic. Bylam pewna, ze podlacza sie to do pradu a on jest tylko na baterie? I te dziwne przewody nalezy przeciagnac po podlodze? A no i konieczna jest plyta pilsniowa? Inaczej to sobie wyobrazalam. Jak byscie mogly mi po ludzku opisac montaz bo ten z instrukcji to jakis matrix ;)

kasik jak na baterie??? Normalnie podłączyć można go do prądu musisz mieć zasilacz płytę kładziesz pod materacem a na niej układasz płytki. W internecie jest filmik jak to montować ale musisz mieć zasilacz z tyłu nadajnika tego aniołka masz dwa wejści na cieńsze i grubsze podłączasz je do aniołka i do płytek baza czyli ten drugi nadajnik stoi gdzie indziej .

reklama
Kasik ja położyłam gruby kawałek kartonu i jest ok :) no wlasnie musisz miec zasilacz i normalnie do prądu podlaczasz , u mnie średnio po podłodze idzie, bardziej po ścianie pionowo w gore bo mam na półce nad lozeczkiem bazę (aniolka)

U nas dzisiaj małe święto :) Pan myszka skończył miesiac :) nawet był torcik ze świeczką :) przyjechali dziadki i zagonilam babcie do kąpania wnuka :) nie ma przyjeżdzania tylko na zwiedzanie :)
Zobacz załącznik 674229

Dziewczynu w z dziwuchami macie lepiej z ubrankami do chrztu :) jest wybór :) , wlasnie poruszamy temat chrztu , narazie terminu :)

Do góry