reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

genna - słodziak:) oj a mój Janek już taki duży...za szybko ten czas leci...

macie do polecenia jakiś dobry balsam ujędrniający na pociążowy brzuszek?? bo mój średnio sobie radzi... i jakieś dobre witaminy dla karmiących?? bo będę łysa niedługo...

reklama
Kasik bo my mamy AC 401...a ty masz 300 :/

Ema ja tez mam ogromny problem z wlosami - wychodza garsciami a zaczelo sie to tydzien temu. Kupilam skrzyp i szampon pokrzywowy ale dopiero od paru dni stosuje wiec nie wiem jaki efekt.

Madzia -zima na calego!

A myślałam że tylko ja mam problem z ubrankiem do Chrztu... :/ odesłałam juz 2 kurteczki :( dla dziewczynek jest 1000 razy łatwiej. Pod spód to wiadomo i dla chłopca i dla dziwczynki na pęczki jest cudnych ubranek, ale juz jasna kurteczka dla chłopca to dramat. A my się chrzcimy na Wielkanoc, także na bank kurteczka będzie potrzebna, no a co do koloru na wierzch jakies tam jednak zasady są. Nie musi byc biała no ale jasna wypadałoby. Ja nienawidzę z całego serca typowo chrzcielnych ubranek, błyszczących materiałów itd. masakra!!! szukam fajnej jasnej kurtki i nic dla chłopców nie ma. NIC! W Zarze np. dla dziewczynek teraz jasne płaszczyki, kurteczki a dla chłopców- standard niebieski i zielony :)

Minni gratuluję! My juz czekamy na ten pierwszy ząbek bardzo :)

Ostatnia edycja:
Genna ciekawe czy mozna dokupic zasilacz. W opisie jest tez, ze sa 2 granatowe plytki a ja mam biale, nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale nie lubie jak towar nie jest zgodny z opisem. Chyba jutro odesle. Kupilam tez od tego sprzedajacego kosz na zuzyte pieluchy i na wkladach sa dwie daty: 09.2013 i 27.01.2015. Moim zdaniem sa przeterminowane ale sprzedawca twierdzi, ze to nie produkt spozywczy wiec nie ma terminu przydatnosci. Niestety juz jeden wklad otworzylam bo chcialam zobaczyc na czym to polega wiec nie moge odeslac :(

Na twoim Miejscu odeslalabym
Monitor bo jest niezgodny z opisem a wkłady hmmmmmm chyba rzeczywiście data ważności chyba nie ważna ?!?! Musze sprawdzic moje czy maja jakakolwiek datę .
Kasik ja moj monitor z niania kupiłam w gemini za niecałe 350zl i wszystko zgodne z opisem :) sprawę ile tam sam monitor kosztuje, zawsze większa pewność :) i wszystko u mnie po polsku :) domyślam sie ze i ciebie były wtyczki angielskie i pewnie dlatego je wyjęto i taki opis dano.

Genna, wszystkiego najlepszego dla Frania z okazji miesiąca ;)
Jest śliczny i nadal taki okruszek :)

Co do balsamu to też chętnie poczytam co używacie ;)

Lenkabar, mam nadzieję że w Wielkanoc będzie już ciepło ;) przynajmniej wiosennie bo też Chrzcimy :) Mam zamówiony taki płaszczyk polarkowy i nadzieję że starczy i niunia nie zmarznie.

reklama
Minni gratulacje pierwszy ząbek to nie byle co, u nas uzębienia jeszcze brak :)

Franio śliczny chłopak:)

My chrzcimy tydzień po Wielkanocy i nie krywam że liczę na ciepełko.

Kasik faktycznie inny ten monitor.

Do góry