reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

A przeszlyscie przez wszystkie warzywa, ktore sa w zupie jarzynowej, zanim zaserwowalscie sloiczek z zupka?
No wlasnie nie widzialam pietruszki zadnej innej firmy oprocz babydream.
A wczoraj u mnie w rossmanie byla promocja, jak sie kupowalo 3 sloiczki jednej firmy to 4 byl gratis plus karta rossne, to wychodzila dobra cena. Wiec nakupilam sloiczkow na najblizszy miesiac

reklama
dziewczyny a o której dajecie obiadek swoim maluchom, bo my po spaniu czyli 15-16 wcześniej przed jemy mleko z klikiem lub kaszką i dodaję do tego owoce dzisiaj były to śliwki i muszę przyznać że są one bardzo smaczne, zaserwowałam córce mleko z kaszką waniliową i śliwkami ze słoiczka i to co nie zjadła to sama wciągnęłam.:-)

Majka jednak odeslalam monitor, inaczej go sobie wyobrazalam. Myslalam, ze bede mogla wyjsc z ta stacja z pokoju a tu sie okazuje, ze ona musi byc w pokoju podlaczona kablami do plytek. Nie wiem czy nie zaklocalyby sie z video niania, ktora mam z innej firmy (prezent) wiec wole nie ryzykowac.

U nas ostatnio wyglada to tak:
6:30-7:00 mleczko 140ml
10:00-10:30 mleczko 140ml
12:00-12:30 słoiczek obiadek
14:00-14:30 mleczko z kaszka 180ml
18:30-19:00 mleczko 140ml
22:30-23:00 mleczko z kaszka 180ml

Z tym ze tych 140 ml maly zazwyczaj nie konczy zjada pomiedzy 110, a 140. Czasami jeszcze kolo 20 maly dostaje pol sloiczka deserku. A jak dostaje mleczko z kaszka to wciaga do zera. No i mysle, ze niedlugo nam wypadnie jedzenie o 22:30, wtedy wszystko troche poprzesuwam, zeby byly 4 godzinne przerwy, ale musi zaczac jesc na obiad caly sloiczek, a nie pol.

Ostatnia edycja:
w angelcare 401 można chodzić z aniołkiem. Marcysia teraz np. śpi na tarasie a ja jestem w domu i korzystm z chwilki i oczywiście sprzątam i nie muszę co chwilę do malej zaglądać bo usłyszę ją, tyle tylko że jak tak jej używam to muszę włożyć baterie.

reklama
Do góry