reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Ja daje obiadek miedzy 12 a 13 pozniej idzie spac jak wstaje to deserek i pozniej juz co 3 lub 4 godziny mleko. Ostatnie jedzenie wypada miedzy 20 a22 . Natomiast pierwsza butle dostaje miedzy 8 a9 i dalej spi.

Bibziok ja nie dawalam pare dni jednego tzn takiego samego sloiczka zaczynalam od deserkow co 2 dni byl inny bo 1 sloiczek starczal na 2 dni . Obiadki zaczelam wprowadzac od 5 mc mimo ze sa juz od 4 mc. Nie jest powiedziane ze maluszek bedzie Ci jadl po calym sloiczku bo moja bedzie miala 8 mc teraz a jeszcze nigdy nie zjadla calego sloiczka ani obiadku zupki czy deserku

Ja dzis dalam pierwsz marchewke - dalam pol sloika choc byla strszana awantura o wiecej ale sie balam. Dopila mlekiem potem. Gosia je tak ze nic nie skaplo z jedzonka, lyzeczka wylizana do zera- az bylam w szoku. Ten moj glodomorek ♥

Lilka Ale mowisz o sloiczkach po 125g czy tych wiekszych? Moj Michas je poki co po pol sloiczkow tych 125, chociaz dzisiaj zjadl 3\4 sloiczka tej paskudnej dyni z ziemniakiem. Wiec widze, ze zjada coraz wiecej z tych sloiczkow.
Esiek, to super bo ja po kazdym obiadku mam pranie i namaczanie. A jeszcze malego przykrywam recznikiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry