reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Montana witaj na mamuskach. Niech Zosi jak najszybciej przejdzie zoltaczka.

Dziewczyny wszystkie nasze dzieciatka sa cudne i chyba w yych klinikach dodaja jakies magicznej substancji ktora powoduje ze te invitrowe dzieciaczki sa najpiekniejsze i cale naj naj:)

Esiek ja mysle ze nie ma co popadac w panike. W tamtym roki bylo ponad 120przypadkow i o tym nie mowili a teraz zrobil sie poprostu modny ten temat. Zyjcie normalnie a Gosia napewno bedzie zdrowa:)

hej

muszę się wam czymś pochwalić...
od początku robię Jankowi fotkę na rożku po zakończeniu każdego tygodnia...mam zamiar do roczku mu tak pstrykać, żeby było widać jak rósł...
po zrobieniu dzisiejszej zestawiłam kolaż - jaką różnicę już widać po zdjęciach:)
rosnę do tyg 16.jpg

Załączniki

• rosnę do tyg 16.jpg
    rosnę do tyg 16.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 71
Ema super pomysł po zdjęciach i naszych skarbach widac jak ten czas szybko lecu ;) ja robie małemu co mc kaźdego 9 dnia miesiąca i później skompletuje w pierwszy roczek ;)
Janek prze słodziak ;)

Genna ja daje roznych firm. I te babydream sa bardzo dobre bo nieraz sama je probuje. Np jablko z gruszka lub wieloowocowy lub z mango pycha ;-)

ema świetny pomysł Janek fajny chłopak :)

genna ja też je kupuję ostatnio tu właśnie p nich rozmawiałyśmy w smaku nie różnią się od hippa czy gerbera, Marcysi smakują.

Moze ja trafiłam na taki wybrakowany smakowo egzemplarz bo Smakowal jak papier , ale taki postawowy smak jabłko z czymś :/ ale Mi smaka narobilyscie taki deserek z mango bym Zjadła :) dzisiaj w grycanie widziałam nowy smak koktajlu banan i mango , chyba sie skusze na niego ;)

reklama
dziewczyny a my na etapie chrztu i poszukujemy ubranka no i oczywiście mnie się nic nie podoba bo nie chcę wystroić marcysi w te falbany żeby wyglądała jak stara maleńka w grę wchodzić będzie chyba jakieś skromne ubranko szydełkowe i tu pytanie czy powinno być tylko białe czy teraz kolor nie ma znaczenia?

Do góry