reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

ja również witam kolejną mamusię - oby maleńka Zosia szybko już dotarła do domku:)

a mój Janek średnio przepada za całuskami... myślałam że przez kilka lat nie będzie się buntował a tu różnie... za to uwielbia noski - noski:) i łaskotki:)

reklama
dziewczyny Marcysia też buziaki uwielbia ale mnie chyba za bardzo ponosi czasami i przeginam z tymi buziakami więc mala wtedy się denerwuje.

Montana czekałam na wieści od Ciebie. W końcu się doczekałaś ogrombie gratuluje aż się wzruszyłam ;) buziaki dla Zosi.
Madzia ja też kuoyje słoiczki babydream mają pgromby wybór dużo większy niż hipp i gerber np kupiłam wczoraj 3 słoiczki z mięsek po 4 mc ;) ale jeszcze nie dałam małemu.
Śliczne te nasz dzieciaczki najpiękniejsze bo najbardziej wyczekane oj my wiemy jak bardzooooo ;) Bzibziok teój maluszek jest z 1 listopada?

majka no widziałam te z mięskiem ale jeszcze ich nie kupiłam bo kurcze wszystkie inne firmy mają mięsko od 5 miesiąca. Lubię dawać małej te obiadki a ona tak pięknie je pałaszuje zjada już cały słoiczek i gdybym dała jej jeszcze to pewnie by wciągnęła ale nie chcę przeginać. Zakupilam dziś za to owoce z biszkoptami czyli zaczynamy zabawę z glutenem.

Madzia to zaczynasz od tego ja myslalam kupuc kasze manne i dawac po 1 lyzce a starsze mamusie jak zaczynaly z glutenem? Lenka Fifi juz jadl gluten?

Montana czekałam na wieści od Ciebie. W końcu się doczekałaś ogrombie gratuluje aż się wzruszyłam ;) buziaki dla Zosi.
Madzia ja też kuoyje słoiczki babydream mają pgromby wybór dużo większy niż hipp i gerber np kupiłam wczoraj 3 słoiczki z mięsek po 4 mc ;) ale jeszcze nie dałam małemu.
Śliczne te nasz dzieciaczki najpiękniejsze bo najbardziej wyczekane oj my wiemy jak bardzooooo ;) Bzibziok teój maluszek jest z 1 listopada?

Majka trochę myślałam że może tak wypaść, ale 1 listopada wychodziliśmy już do domu ze szpitala :) urodził się 29 października.

Majka, tak my juz gluten zaliczyliśmy, 3 dni temu podałam jabłuszka z kaszą manną. Ale jak Madzia pisała o tych biszkoptach, to sobie przypomniałam, ze ja już z 3 tygodnie temu raz podałam ten deserek z biszkoptem i tam tez był gluten.
I dziewczyny bardzo polecam ten deserek Gerbera "jabłuszka z kaszką manną", jest tylko 2% kaszki czyli ten gluten tak w bardzo malutkiej ilości jest podany

Chyba Bzibziok pytałaś czy Fifi siedzi bez podpierania już całkiem- jeszcze nie :) na fotce siedzi w bujaczku

Lenka a ile dałaś tego jabłuszka cały słoik nie wiem jak się za to zabrać jak się da już raz i wszystko będzie ok to później już można dawać czy jak? Ja widziałam taką kazzke manne i tam pisze żeby przez pare dni dawać po 1 łyżce i obserwować.
Bzibziok tak właśnie po suwaczku nie mogłam wydedukować ;)

reklama
Lenka potem już wypatrzyłam na zdjęciu, że siedzi w bujaczku i zdjęcie jest zrobione z góry, ale na pierwszy rzut oka wyglądało tak jakby sam sobie tak siedział.

Do góry