reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Ja mam tak ze jak robię cos z Franiem pierwszy raz , np jak czytałam mu bajeczek na dobranoc to sie popłakałam bo tak długo o tym marzyłam , wyobrażałam i sie spełniło :) nasz "pierwszy raz " zawsze mnie wzrusza :)

reklama
Dziewczyny przecudne te Wasze Skarby :) a to moja Wiki :) słoneczko.jpg

Załączniki

• słoneczko.jpg
    słoneczko.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 87
no Fifka i Gochę to znam osobiście a reszta dzieciaczków też super:))))))

a oto moja Marcelina DSC_0590.jpg
DSC_0566.jpg

Załączniki

• DSC_0590.jpg
    DSC_0590.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0590.jpg
    DSC_0590.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0566.jpg
    DSC_0566.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 71
a tak z innej beczki czy dajecie swoim dzieciom obiadki babydrems bo ja jeden kupiłam i Marcysia aż się trzęsła do niego tak jej smakował ale nie wiem jakie te obiadki i deserki mają opinie.

Widze ze kazda z nas musi przejsc wszystko po kolei teraz na mnie i Hanie prxysxla kolej z za mala waga. Dzis bylismy u pediatry i okazuje sie ze Hania przez ostatni miesiac przytyla tylko 300 g. Zalecone badanie krwi . Juz mi sue niedobrze robi jak pomysle jak bidulka bedzie plakala... 27 stycznia wazyla 7100 a dzis 7400 to malo...

reklama
Do góry