reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Ja mialam takie wydaje mi sie ze skromne bo tez nie lubie falban atlasow itd

Załączniki

• 1425542768143.jpg
    1425542768143.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Moge Ci zalatwic adres strony do sukieneczek z lnu tyle ze sa drogie. Ja za Hani sukieneczke dalam 230 zl . Do tego plaszczyk czapeczka buciki i reszta

Załączniki

• 1425542976615.jpg
    1425542976615.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 1425543041974.jpg
    1425543041974.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 48
Ja właśnie dzisiaj zamawiam sukienkę dla Zosi na chrzest. Miał wujek z Ameryki mi przysłać ale przysłali paczkę z ubrankami i już sumienia nie miałam prosić o sukienkę do chrztu ;)

Madzia, teoretycznie moja mama twierdzi że musi być biała... wg mnie to sprawa indywidualna przecież nikt nie zmusi cię żeby była biała a nie np niebieska :)

Zamawiam taką:
Ubranko do chrztu - Jola długa Sukienki długie do chrztu

Ostatnia edycja:
Madzia Gosia miala pudrowy róz i plaszczyk kremowy w rozyczki.

Załączniki

• 1425548608891.jpg
    1425548608891.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 48
A moj Michas, mial bialy kombinezon z uszami;) zeby w kosciele byc na bialo, zreszta kombinezon pozyczylam, a pod spodem mial granatowe sztruksy i granatowa koszule w biale kropeczki. Moja babcia byla oburzona, ze dziecko ubrane na ciemno, a mi sie strasznie podobal tak ubrany, a jeszcze do tego mial granatowo bezowe buciki.
Esiek nie widze Twojego zdjecia.

Dla chłopca chyba łatwiej coś wybrać ;) choć te śliczne garniturki czy koszule i sweterki ;) tego też jest masa.

Bzibziok, na granatowo to ślicznie. Teraz te stereotypy że dziecko tylko na jasno idą do lamusa ;) Zosia ma piżamke granatowa w białe groszki i wygląda w niej cudownie.

reklama
no właśnie łatwiej dla chłopca... choć tez większość jak szukałam była taka pod atłas - strasznie błyszczące garniturki... ale udało mi się trafić, na dodatek w promocji i Janek miał coś takiego:
Bez tytułu.jpg
a do kościoła i tak biały kombinezon i biała czapa... a na dodatek przebrany został w pajaca cieplejszego w wzorek wyjściowy z muchą:) bo to był koniec stycznia i na dodatek wieczorem po mszy więc bałam się ze chłodno będzie...

gratulujemy ząbka:) ja też juz czasem podejrzliwie na Janka patrzę, bo się strasznie ślini i gryzie mocno wszystko - od ręki, poprzez pluszowe grzechotki aż do gryzaczków:) tylko wydaje mi się ze za szybko jeszcze...

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Do góry