Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja zagladam na BB;-)Heloo jest tu ktos?

Synek sie kapie ,M dalej wkleja płytki no a ja sobie czytam co się dzieje w danym tc z dzidzią itp.![]()

szczerze juz bym chciała bo jednak męczę się już co tez i czekam na ten 38 tc i wtedy bede męczyć MWasze Maleństwo jeszcze troszkę i wyskoczy więc się pewnie szykuje![]()
bo i też chce się przygotowac tzn.szyjke do tego i wole przed terminem(ale oczywiście w takim gdzie dzidziuś jest donoszony dlatego od 38 tc zaczynac bede pomagac)niż po jak było przy pierwszej ciąży
szczerze juz bym chciała bo jednak męczę się już co tez i czekam na ten 38 tc i wtedy bede męczyć Mbo i też chce się przygotowac tzn.szyjke do tego i wole przed terminem(ale oczywiście w takim gdzie dzidziuś jest donoszony dlatego od 38 tc zaczynac bede pomagac)niż po jak było przy pierwszej ciąży
![]()
serduszkowac serduszkować(co juz normalnie mi brakuje tego że hoho)zaczne normalnie funkcjonowac czyli sprzatać na zakupy chodzić czy ze synkiem na spacerek tak żeby ruchu miec wiecejA jak mu będziesz pomagała?

serduszkowac serduszkować(co juz normalnie mi brakuje tego że hoho)zaczne normalnie funkcjonowac czyli sprzatać na zakupy chodzić czy ze synkiem na spacerek tak żeby ruchu miec wiecej![]()
papaDobra ja zmykam na dziś. Lecę zrobić coś do jedzenia i do wyreczka.
ja tez zaraz mykam na jedzonko kapanko i do wyrka;-)