• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

O nie mogę !! Pierwsza dziś jestem:) Jupi :)
Przed chwilką wypiłam glukozę i za godzinke M zawiezie mnie na pobranie krwi:tak:
Odezwę się jak juz będziemy w domku. Pewnie koło 13 bo po pobraniu jedziemy do teściowej na śniadanko:biggrin2:
Mały w brzuchu szalej:-D
Wiecie.. tak mnie od paru dni żebro pod lewym cycem napier****** że :szok: jakbym wielkiego mega siniaka miała..:eek: Ani spac, ani nic..:confused2:Odcisnąc to sobie nie odcisnęłam no bo jak i gdzie:eek: Nawet w nocy śpię na prawym boku bardziej..:eek:Eh.. muszę lekarza zapytac..

reklama
WITAM I JA:-)
U mnie zima na całego:-Dtylko my nie mamy zimówek:szok:M musi jak najszybciej kupic:tak:ps.jestem druga:rofl2:
AGNIESIAK co nieco odpisałam na innym wątku:-p;-)

Czesc dziewczyny:) ja juz w domku nareszcie,dziekuje wam z calego serducha za trzymanie kciukow i dobre slowo!mam nadzieje,ze teraz juz wszystko bedzie ok,pozdrawiam was serdecznie:)

Czesc dziewczyny:) ja juz w domku nareszcie,dziekuje wam z calego serducha za trzymanie kciukow i dobre slowo!mam nadzieje,ze teraz juz wszystko bedzie ok,pozdrawiam was serdecznie:)
Cześć kochana,super że już w domciu:tak:
no musze lezec i koniec z noszeniem zakupow i dzwiganiem!teraz to juz M napewno mi zabroni robic cokolwiek teraz musze troche ogarnac moja kuchnie
I dobrze,że Ci zabroni,masz nic nie robić
teraz bede sobie lezala i odpoczywala:) dzidzia najwazniejsza!
:tak::tak:

Dziewczynki mam wiadomość od Maggie!!
Leży na porodówce,ma rozwarcie na 5 cm,więc trzymamy kciuki i czekamy na Kluseczka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry