Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystko oki,jak dzwoniłam to już był z nią w pokoju :-)ciesze sie bardzonaprawde taka mala kluseczka;-) mam nadzieje,ze maggie wklei foteczki jak juz bedzie w domu i bedzie sie czula na silach zeby do nas zajrzec,super,ze jej tak szybko poszlo
i,ze wszystko dobrze z nia i maluszkiem
Niooojeju,ona to juz musi byc szczesliwataki skarbek juz miec przy sobie
![]()
:-)pewnie niech sobie Kacperek pospiNiooo:-)
Napisze jej zaraz smska z pozdrowieniami od Was:-)
A mój mały śpi na wpół rozebrany na bujaczku,przyszłam ze spaceru i nie chciałam Go budzić rozbieraniem
Okipewnie niech sobie Kacperek pospiszkoda go budzic,pozdrow ja od nas serdecznie i pogratuluj!!!
To teraz czekamy na kolejne dzieciaczki, po koleino to teraz patrysia,agnieszka tzn.nie juz tylko jak przyjdzie pora,a ja na koncu chociaz nie ja na koncu jeszcze agapaska za mnazbliza sie nowy rok to i nowa nadzieja na fasolki czego z calego seca zycze starajacym sie!
:-)No zobaczymy czy dalej bądą chłopaczki czy może jakaś dziewuszka będzie:-)ale widze,ze nam tu chlopaki przewazaja najpierw Kacperek teraz synus maggie,patrysia i ja tez chlopaki tylko ni wiadomo co u agniesi w brzuszku mieszkA I U AGAPASKI