• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witajcie dziewczynki!
No jak wczoraj siedziałam cały dzień to prawie nikogo nie było a tu dziś mnie nie było i takie cuda się dzieją:-D

Justysiu strasznie się cieszę, że już jesteś w domku i że wszystko w porządku. Odpoczywaj jak najwięcej i ciesz się każdą chwilą:-D

Maggie serdeczne gratulacje. Ale prezent na Święta dostałaś:-D Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Kluseczka:-)

Justyś chyba jeszcze gdzieś po drodze będzie Mały Sówek Mamy Sówki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mam nadzieję, że przyszły rok będzie równie owocny w bobaski. Może i mi bocian coś przyniesie na wiosnę:tak:

A tak w ogóle to wiecie może jak się Klusek będzie nazywał? Dobrze pamiętam coś o Igorku:eek:

Ale ją złapało! Wczoraj miała coś z kompem i nie odzywała się bo tak na pewno byśmy już coś wcześniej przeczuwały:tak:
Od 3:30 miała skurcze

Mam nadzieję, że przyszły rok będzie równie owocny w bobaski. Może i mi bocian coś przyniesie na wiosnę:tak:
Trzymamy za Ciebie kciuki Kasieńko i nie dziękuj tylko;-)

A to mój model :-D:-D

Załączniki

• 14122009031-001.jpg
    14122009031-001.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 38
JA TEZ kASIU CI ZYCZE Z CALEGO SERDUSZKA MALEGO MALUSZKA:)

Śliczniutki ten Twoj model Madziu:)!!! ty tez oczywiscie super wygladasz ale wiesz Kacperek sobie bardziej jednoczy damskie serca;):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry