Madziaas
Już jesteś:)
Dzieci takie małe strasznie szybko rosną,na prawdeKurcze Madziu rośnie jak na drożdżachZresztą powiem Wam, że moja chrześnica z dnia na dzień jest coraz większa
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieci takie małe strasznie szybko rosną,na prawdeKurcze Madziu rośnie jak na drożdżachZresztą powiem Wam, że moja chrześnica z dnia na dzień jest coraz większa
![]()
Wydaje mi sie że już wszystko ma,z tego co pamiętam. Bo nawet ciuszki poprasowała ostatnio:-)Ciekawe czy Maggie ma już wszystko kupione dla Kluszeczka![]()
Jejku Kasia ty tu nie mów o takich pysznościachA mnie dziś coś naszło i zrobiłam cały kopiec pierożków z nutellą i bananami. Coś na słodko ala pączusie bo też smażone na głębokim oleju:-)

Jakby było bliżej to byśmy z Kacperkiem przyjechaliAleż Madziu zapraszam serdecznie. Niby takie tam coś słodkiego ale zeszło mi przy tym ze 2 godziny. Mam zdjęcie ale nie za bardzo jeszcze kumam ten mój nowy telefon więc nie zamieszczę go teraz.

tak dużuchny juz:-)śliczny:-)A to mój model![]()
WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak się ciesze że wszystko dobrze się skonczyłoDziewczynki a więc tak:
Maggie urodziła, Kluseczek urodził sie o 13:10 siłami natury:-) Waży 3160g i ma 53 cm
Jest piękniusi,taakie ma ciemne włoski.Mówie Wam śliczniutki:-)
Maggie dobrze sie czuje,jest wszystko w porządku:-)

tego z całego serduszka ci życze i wszsytkim innym staraczkomMam nadzieję, że przyszły rok będzie równie owocny w bobaski. Może i mi bocian coś przyniesie na wiosnę![]()

:-):-)tak dużuchny juz:-)śliczny:-)
WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak się ciesze że wszystko dobrze się skonczyło
tego z całego serduszka ci życze i wszsytkim innym staraczkom![]()