• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
WITAM I JA:-)
U mnie zima na całego:-Dtylko my nie mamy zimówek:szok:M musi jak najszybciej kupic:tak:ps.jestem druga:rofl2:
AGNIESIAK co nieco odpisałam na innym wątku:-p;-)
Wiem, czytałam:-D Dzięki :) Koniecznie zaopatrz się w zimówki bo słyszałam że przez cały tydzień ma byc mróz i zimaaa:tak::-)

Czesc dziewczyny:) ja juz w domku nareszcie,dziekuje wam z calego serducha za trzymanie kciukow i dobre slowo!mam nadzieje,ze teraz juz wszystko bedzie ok,pozdrawiam was serdecznie:)
Kochana witaj :) Nareszcie:) To teraz mi tu leżec i się oszczędzac i wszystko na barki M zwalic:-p:-D A co;-)Dzidzia najważniejsza:tak::-)

Dziewczynki mam wiadomość od Maggie!!
Leży na porodówce,ma rozwarcie na 5 cm,więc trzymamy kciuki i czekamy na Kluseczka:-)
WOW:rofl2: Super!!!:-D Czekamy na Kluska:tak::-)
Ale wspaniałe Święta będzie miec Mag:tak::-)

Dziewczynki a więc tak::-D
Maggie urodziła, Kluseczek urodził sie o 13:10 siłami natury:-) Waży 3160g i ma 53 cm:tak::tak:
Jest piękniusi,taakie ma ciemne włoski.Mówie Wam śliczniutki:-)
Maggie dobrze sie czuje,jest wszystko w porządku:-)

reklama
Dziewczynki a więc tak::-D
Maggie urodziła, Kluseczek urodził sie o 13:10 siłami natury:-) Waży 3160g i ma 53 cm:tak::tak:
Jest piękniusi,taakie ma ciemne włoski.Mówie Wam śliczniutki:-)
Maggie dobrze sie czuje,jest wszystko w porządku:-)

ciesze sie bardzo:tak::tak::tak:naprawde taka mala kluseczka;-) mam nadzieje,ze maggie wklei foteczki jak juz bedzie w domu i bedzie sie czula na silach zeby do nas zajrzec,super,ze jej tak szybko poszlo:tak:i,ze wszystko dobrze z nia i maluszkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry