• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A ja czekam na mojego M bo od rana jest na montazu i mówił że jeszcze troche i jedzie do domku :tak:
Synka teraz ubiore do spania dam mleczko i może pójdzie ziuskac no chyba że jednak bedzie chciał o 21 bo ostatnio o takiej godz. lubi iść spać:tak:ale całą narzute mi zwalił z sofy poto aby sie nia przykryć heh co ciekawe czy jednak już nie chce spac:tak:

reklama
Hej, hej :-)

Ogromne gratulacje dla Maggie :-) Cieszę się, że wszystko jest wporządku i że Maggie ma juz swoje szczęście przy sobie :-):-D Ciekawe jakie ma wrażenia po porodzie ?! :szok:

U mnie wszystko wporządku, dzisiaj wróciłam do pracy po chorobie... a tak dobrze mi się w domku siedziało :-D
Ale poszłam do pracy i niestety na chatę nam sie włamali z samego rana :-( Wybili szybę i weszli przez balkon do domu... jakieś gnojki !!!:wściekła/y: Musieli nas obserwować kiedy z mężem wyjechaliśmy z domu bo weszli jakieś 15 min po naszym wyjeździe :wściekła/y:.Na szczęście nic nie zdążyli ukraść bo teściowa była w domu i szybko zareagowała, ale straty w szybach mamy... mój mężuś walczy do teraz z tymi szybami :-(:-(
Całe szczęście, że teściowej nic się nie stało...

A ja czekam na mojego M bo od rana jest na montazu i mówił że jeszcze troche i jedzie do domku :tak:
Synka teraz ubiore do spania dam mleczko i może pójdzie ziuskac no chyba że jednak bedzie chciał o 21 bo ostatnio o takiej godz. lubi iść spać:tak:ale całą narzute mi zwalił z sofy poto aby sie nia przykryć heh co ciekawe czy jednak już nie chce spac:tak:
Ja mojego małego będe teraz przebierać,nakarmie i położe spać:-) A mój T poszedł właśnie na nocke:-(

Ogromne gratulacje dla Maggie :-) Cieszę się, że wszystko jest wporządku i że Maggie ma juz swoje szczęście przy sobie :-):-D Ciekawe jakie ma wrażenia po porodzie ?! :szok:

U mnie wszystko wporządku, dzisiaj wróciłam do pracy po chorobie... a tak dobrze mi się w domku siedziało :-D
Ale poszłam do pracy i niestety na chatę nam sie włamali z samego rana :-( Wybili szybę i weszli przez balkon do domu... jakieś gnojki !!!:wściekła/y: Musieli nas obserwować kiedy z mężem wyjechaliśmy z domu bo weszli jakieś 15 min po naszym wyjeździe :wściekła/y:.Na szczęście nic nie zdążyli ukraść bo teściowa była w domu i szybko zareagowała, ale straty w szybach mamy... mój mężuś walczy do teraz z tymi szybami :-(:-(
Ojj kurcze:-( To gnojki jakieś:wściekła/y:

:szok::szok::szok: o mamo dobrze ze nic teściowej niezrobili i dzięki temu że była nic nieukradli :no:policja powinna się tym zająć jeju co sie nie robi no co za dupki(juz tak grzecznie powiem):wściekła/y:

Oj kochana aż mi ciarki przeszły po plecach, jak sobie pomyślę, że ktoś mógłby mnie obserwować:no: Współczuję bardzo szkód i stresu:-( A co do zwolnienia to zawsze możesz do niego wrócić:-D

:szok::szok::szok: o mamo dobrze ze nic teściowej niezrobili i dzięki temu że była nic nieukradli :no:policja powinna się tym zająć jeju co sie nie robi no co za dupki(juz tak grzecznie powiem):wściekła/y:

Dzieki Bogu, że nic teściowej nie zrobili. To najważniejsze. Na policję też dzwoniła, byli, spisali protokół i teraz ma przyjść jakaś notatka służbowa od nich. Ale oni już podejrzewają takich typków bo już mieli jakieś zgłoszenie niedawno, a jeden z nich podobno niedawno wyszedł z więzienia. Tak własnie wygląda resocjalizacja w Polsce. Nic dodać nic ująć :wściekła/y:

Oj kochana aż mi ciarki przeszły po plecach, jak sobie pomyślę, że ktoś mógłby mnie obserwować:no: Współczuję bardzo szkód i stresu:-( A co do zwolnienia to zawsze możesz do niego wrócić:-D

Dzieki Kasiu, stresik rzeczywiście nie mały, a co do zwolnienia to chyba popracuję jeszcze troszkę i zacznę słodkie leniuchowanie w domku :-D tym bardziej, że
dzidziuś już zaczął kopać, coraz bardziej go czuję i brzuszek robi się coraz większy :) czas zacząć w końcu intensywniej dbać o siebie i maleństwo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ale dobrze, że nie zdązyli wejśc do końca i nie mieli mozliwości poszperania sobie... prezenty pozostały u mnie :-)

Fajniutki Twój Kacperek, juz taki duuuży się zrobił :-)
A co w ogóle było u Justys ?? Coś się stało ?? Próbowałam odnaleźć ten post, ale nie dokopałam się...
Była w szpitalu,ale dzisiaj wyszła i jest wszystko oki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry