• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Laseczki,

To sobie pospałam.

Jednak nie udało się zasnąć, tzn. udało się o 2 :wściekła/y: no i od 6 latam bo spać nie moge dłużej.

Miłego dzionka, ja dziś moge nie mieć dostępu do neta więc nie denerwować się jak mnie nie będzie :sorry:

Buziaki

p.s. głosiki oddane oczywiście
Dziękujemy:-)
Halo laseczki! Ale tu dziś pusto.
Ja jestem,ale jesteśmy u rodziców:tak:
Czesc

Sorki ze mnie nie bylo ale mialam ciezki weekend- zaraz jade z moim po test, wiec dam Wam znac. Szyjka mi sie zamknela i nadal bral @- wiec nadzieja siega do sufitu- trzymajcie kciuki

Bede pozniej

Buzki

P.S. Madzia glosy oddane
Dziękuje
I oczywiście kciuki zaciśnięte :-)

reklama
Kochana ale jak to... Tak mi przykro:-( Skarbie a co na te długie cykle mówi Twój lekarz? Może powinnaś coś dostawać, tzn jakiś lek:tak:

Kasiu- sprawa z lekarzem w UK wyglada tak- wszystko wg niego normalnie po tabletkach sie zdarzaja dlugie cykle i juz, po 12 miesiacach dopiero ogolny kieruje do ginekologa

Przykro mi Olu:-(:-(

No mnie tez

Mialy byc pieknie swieta a teraz mam juz wszystko gdzies- moga dla mnie przestac istniec. Nie wiem co bedzie, bo dzisiaj ide na noc do pracy- musialam sie zamienic.

Pewnie i tak nie bede nigdy mama... wiem ze bedziecie mnie pocieszac ale to i tak nie zmieni faktu zyciowej porazki

Olu ja wiem, że łatwo mi mówić ale nadzieja umiera ostatnia a nadchodzi nowy 2010 rok. Nowy Rok, nowa nadzieja, nowe marzenia.;-)

Kasiu- sprawa z lekarzem w UK wyglada tak- wszystko wg niego normalnie po tabletkach sie zdarzaja dlugie cykle i juz, po 12 miesiacach dopiero ogolny kieruje do ginekologa

No mnie tez

Mialy byc pieknie swieta a teraz mam juz wszystko gdzies- moga dla mnie przestac istniec. Nie wiem co bedzie, bo dzisiaj ide na noc do pracy- musialam sie zamienic.

Pewnie i tak nie bede nigdy mama... wiem ze bedziecie mnie pocieszac ale to i tak nie zmieni faktu zyciowej porazki

Olu uwierz mi, że wiem co czujesz bo ja mam takie same myśli jak Ty, że pewnie nie jest mi dane być mamą własnego dziecka, ale kochana jest dla nas szansa. Na pewno to trudna decyzja ale ja coraz częściej myślę o adopcji. Może Bóg chce żebym dała tą moją matczyną miłość jakieś Kruszynce, której nikt nie chce. Mówię ci przemyślcie to z M. Ja już wiem jak to wygląda bo rozmawiałam z kolegą, który ma adoptowanego synka tak więc służę informacjami. Póki co my z M dojrzewamy do tej decyzji, a spróbujemy jeszcze raz zostać rodzicami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem

Magicznych dwóch kresek nie ma tylko jedna.

Ale dziekuje Wam za kciuki
:-(:-(:-( nie wiem co mam powiedzieć...tulam mocko:tak:

A badanka jakieś robiłaś czy M badał nasienie sama nie wiem a testy owulacyjne robiłaś?tak jak KROCZEK pisze nowy rok nowa nadzieja nowe marzenia i życze z całego serduszka by się udało:tak:

:-(:-(:-( nie wiem co mam powiedzieć...tulam mocko:tak:

A badańka jakieś robiłaś czy M badał nasienie sama nie wiem a testy owulacyjne robiłaś?tak jak KROCZEK pisze nowy rok nowa nadzieja nowe marzenia i życze z całego serduszka by się udało:tak:

No Patrysiu za przeproszeniem d.. blada. Jak ja nie lubię takich informacji. Nie wiem jak Wy dziewczynki ale ja już nie wiem co Oli poradzić, jak ją pocieszać.:no:

reklama
Madziu to Ty dziś stołujesz się u rodziców:tak:
:tak::tak::-)

No mnie tez

Kochana ja wierze,że i tak sie Wam uda.A wiara czyni cuda:tak:
Olu ja wiem, że łatwo mi mówić ale nadzieja umiera ostatnia a nadchodzi nowy 2010 rok. Nowy Rok, nowa nadzieja, nowe marzenia.;-)
Dokładnie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry