• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kasia chyba przede mną uciekła :-D:-D:-D

Moje butki: Zobacz załącznik 187839

Maggie butki fajne:tak:

:-D:-D:-D

no ja nosze obcasy bo mój M jest ode mnie wyższy o 25 cm:-D ale jak chodzę bez niego to na płaskim:-D

Ja wzrostu mam 170cm ale i tak nie mogę butów na obcasie nosić bo mój M jest tylko o 5 cm wyższy ode mnie i dlatego:-( Strasznie lubię chodzić na obcasach zwłaszcza, że jak to mój M twierdzi mam super nogi:cool2:

Hej Laseczki,

To sobie pospałam.

Jednak nie udało się zasnąć, tzn. udało się o 2 :wściekła/y: no i od 6 latam bo spać nie moge dłużej.

Miłego dzionka, ja dziś moge nie mieć dostępu do neta więc nie denerwować się jak mnie nie będzie :sorry:

Buziaki

p.s. głosiki oddane oczywiście

Oj ty bidulko. Kiedy Ty się teraz wyspisz:shocked2:

Widzę że nikogo nie ma więc zmykam do chrześnicy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WITAM:-)
Heh rzadko kiedy zagladam w niedziele ale M zajmuje sie kafelkami w kuchni tak więc ja na BB:-)

Ja jestem niska tzn.158 a M 178 tak więc spokojnie moge nosić wysokie obcasiki i tez tak jest bo ja poprostu kocham szpilunie i to wysokie nawet mam zimowe kozaczki na nieźle wysokim szpilku:rofl2:teraz jedynie w ciąży nosze niskie buciki czy czasami jak chodziłam z Dominisiem na spacerki bo jednak w szpilkach i to wysokich z wóziem km to nie za fajnie ale tak to obowiązkowo buciki na wysokim obcasiku:tak:

Również głosiki oddane:-)

Czesc

Sorki ze mnie nie bylo ale mialam ciezki weekend- zaraz jade z moim po test, wiec dam Wam znac. Szyjka mi sie zamknela i nadal bral @- wiec nadzieja siega do sufitu- trzymajcie kciuki

Bede pozniej

Buzki

P.S. Madzia glosy oddane

Czesc

Sorki ze mnie nie bylo ale mialam ciezki weekend- zaraz jade z moim po test, wiec dam Wam znac. Szyjka mi sie zamknela i nadal bral @- wiec nadzieja siega do sufitu- trzymajcie kciuki

Bede pozniej

Buzki

P.S. Madzia glosy oddane
kobitko kciukaski i szybciutko dac nam tu znac:-)
KROCZEK niby tak ale z drugiej strony jak ubieram niskie buciki np.teraz praktycznie cały czas to jakoś inaczej bo wysoki jest do mnie hehe ale ogólnie już przyzwyczaiłam sie :cool2:

reklama
Ja tym razem wezme się nieco później za obiadek bo tam M "walczy" z płytkami co niechce tam przeszkadzac przy gazówce tak więc ja tu siedze i na necie klikam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry