Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fajoskie:-)
maggie super butki
ja bym musiała sobie kupić jeszcze jedne bo mam na obcasie i jak idę po Kacpra do przedszkola to mi nogi w d**** wchodzą :-d

Ja to nawet nie myśle o obcasach bo jestem za wysoka i chyba bym się ciągle wywracała, szczcególnie teraz jak mnie pipka przy każdym kroku boli ;-)Płaskie butki to jest to 
Ja to nawet nie myśle o obcasach bo jestem za wysoka i chyba bym się ciągle wywracała, szczcególnie teraz jak mnie pipka przy każdym kroku boli ;-)Płaskie butki to jest to
Dzięki Dziewczynki ;-)
Kurcze gdzie ta OLA???

ale jak chodzę bez niego to na płaskim
Wow, to 20 cm możesz śmiało nosić
no ja nosze obcasy bo mój M jest ode mnie wyższy o 25 cmale jak chodzę bez niego to na płaskim
![]()

Ola po tyłku dostanie ;-)No właśnie nie wiem gdzie ta Ola
A ja bym chciała być troszke niższa bo podobają mi sie wysokie buty,ale nie nosze bo jestem za wielka![]()

i bym sie zabiła na pierwszym lepszym zakręcieWow, to 20 cm możesz śmiało nosić
![]()

Ale jak imponująco byś wyglądalai bym sie zabiła na pierwszym lepszym zakręcie![]()

Wow, to 20 cm możesz śmiało nosić
Ola po tyłku dostanie ;-)
Mi też sie wysokie podobają ale 176 cm plus obcas![]()

i bym sie zabiła na pierwszym lepszym zakręcie![]()