reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Sorki, że nie zaglądam ale moja maruda teraz do końca kwietnia będzie pewno dzień w dzień okupywać kompa, więc nie mam dostępu do neta.

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara

Sorki, że nie zaglądam ale moja maruda teraz do końca kwietnia będzie pewno dzień w dzień okupywać kompa, więc nie mam dostępu do neta.

Niunia - powiedz mu że nagminne siedzenie przed kompem źle wpływa na proces leczenia. Powinien plackiem leżeć i nic nie robić. :-D:-D:-D

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara

Odmówię dziś tą modlitwę ale nie wiem czy Bóg wymienia modele bo już jeden mam na stanie:-)

:-D:-D:-D

coś z Okazji dzisiejszego Dnia:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2qhZLD1bjeQ"]YouTube - Skaldowie - Wszystko kwitnie w koło (WIOSNA)[/ame]

i troszkę bardziej powaznie ale równie pięknie:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Z_tk-AhlA1o"]YouTube - Antonio Vivaldi - Wiosna[/ame]

Ostatnia edycja:
Uciekam do łóżeczka. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam jutro na: pizze, sałatkę, śmietanowca i ciasteczka ryżowe. ;-):tak: Już mi ślinka cieknie - od rana będę pichciła. :-):-):-)

A narazie DOBRANOC i mediumk83d4g5548e43d30de69211000.jpg

Dziewczyny, u mnie TORNADO przeszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brat podrzucił mi trójkę swoich dzieci + mój świrus. Jeszcze ich nie opanowałam, ale już najedzeni czyści są w okolicach łóżka :-)

Hey Dziewczynki slonecznego weekendu Wam zycze i moze jakas fasolka sie ujawni :-) Idzie wiosna to tez licze na jakis wysyp wiec trzymam kciuki :tak:Buziaki i wiosenne fluidki sle od mojego groszka ktory mnie o 6 rano troszku pokopal i obudzil do zycia: **************************************

reklama
hej:-) u mnie chyba cykl stracony:dry:mąż chory od srody,a dzisiaj jeszcze gorzej,goraczka nadeszla:wściekła/y:,a wiecie,ze jak chlop chory to jak male dziecko;-),a do tego ta pogoda kiedy bedzie słońce:confused::confused::confused:

Do góry