reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczyny,

Wpadłam na chwilkę życzyć miłej końcówki weekendu :tak:
Cześć dziewczyny wróciłam!! :-)
steskniona za wami
dużo pisałyście wiec nie wiem czy nadrobię:) poczytam was pozniej jak bede miała czas.
Buziaki pozdrawiam serdecznie;-)
Hej Kinguś. Jak było?? Pisz, pisz jak się ogarniesz :-)
Witam Was dziewczynki,dawno mnie tu nie było więc muszę nadrobić zaległości,poczytać Was troszkę:tak:
U mnie cykl stracony,razem z mężem się rozchorowaliśmy-grypa:-(ale już jest lepiej!!
Zbliża mi się @ a po okresie nowa nadzieja,może się uda:-)
Pozdrawiam Was i miłego dnia życzę
Hej Monika, wpadaj częściej. No i w takim razie trzymam kciuki za nowy cykl. :tak:

reklama
Hej dziewczyny, cudem M udało mi się odgonić od kompa.

Niestety na nic nie mam czasu nawet na przytulanko.

A muszę tak pociągnąć do końca kwietnia:-(

Miłego dnia:blink:

Hej Kinguś. Jak było?? Pisz, pisz jak się ogarniesz :-)
No cudnie było słuchajcie! :tak::-)
oto dwie foteczki chociaż chce wam pokazać.

No dziewczyny u mnie wczoraj @ spakowała manele i pojechała sobie wiec my z mężem od dziś na nowo działamy i to co dziennie!:rofl2::-)

niunia nie łam się, predzej czy później ale dacie rade i my tu kibicujemy! :tak:
monika miejmy nadzieje że ten cykl bedzie dla nas szczesliwszy no nie??;-):tak: powodzenia
kroczek witam witam!:happy:
justys84 i jak mezus? lepiej sie czuje? :) było coś??:-p;-)
emma23 no to czekamy na rezultaty z przytulanek!:tak: i trzmam kciuki

Dziewczyny miłego wieczorku wam życzę;-)

Emma :szok: co to się z Twoimi postami dzieje :-):-D I co to za czołganie ???

Kinga - super że miałaś taki udany wypoczynek (p.s. niezła laska z Ciebie ;-))

Ja mam lipe - bo niby jutro miałam bronić mgr. ale gadałam z promotorem i on nie wie co i jak bo się nie dostał do dziekanatu i nie wie czy mi na jutro termin wyznaczyli czy nie. A dziekanat jutro zamknięty więc jestem w kropce i nie wiem co robić. Pojade i będę kombinować - cholera a chciałam to mieć za sobą już.

I wogóle to jestem elektryczna z małżem - czuje że coś sie dzieje złego. Nie pytajcie o co chodzi bo to moja kobieca intuicja - jest mi cholernie przykro szczególnie że sie staramy - ale to chyba nie ma sensu bo ja już nawet nie jestem pewna czego on chce.

Uciekam sprzed kompa i chyba sie położe. Tak więc Kolorowych i buziaki

Ten to sobie miejscówkę znalazł: pic21132.jpg

reklama
Ja mam lipe - bo niby jutro miałam bronić mgr. ale gadałam z promotorem i on nie wie co i jak bo się nie dostał do dziekanatu i nie wie czy mi na jutro termin wyznaczyli czy nie. A dziekanat jutro zamknięty więc jestem w kropce i nie wiem co robić. Pojade i będę kombinować - cholera a chciałam to mieć za sobą już.

I wogóle to jestem elektryczna z małżem - czuje że coś sie dzieje złego. Nie pytajcie o co chodzi bo to moja kobieca intuicja - jest mi cholernie przykro szczególnie że sie staramy - ale to chyba nie ma sensu bo ja już nawet nie jestem pewna czego on chce.
Mam nadzieje że z tą twoją obroną wiele kombinacji nie bedzie, nie dziwie ci sie że masz doła bo pewnie że najlepiej mieć to już za sobą. Daj znać jak było!
A co do waszego związku to może tylko Ci się wydaje słuchaj... no a może jeżeli żeczywiście tak jest to lepiej usiąść i porozmawiać o tym na spokojnie z mężem? bedzie dobrze zobaczysz.. ja bynajmniej zawsze jak coś m i nie pasuje coś widzę że jest nie teges to od razu jest rozmowa i powiem Ci że to dobry sposób. Bo wiesz, może sobie coś tam myślisz kulasz kulke a tan naprawdę nic sie nie dzieje albo to jakaś błachostka. Mam nadzieje że bedzie u was oki, 3maj sie maggie:)

Miłego dnia dziewczyny zycze
ja dziś idę do fryca włoski ścinam:tak:
miałam iść do gina na badania... ale zrobie tak że w tym miesiacu pojde na monitoring jak bedzie bliżej owulki już. dowiem sie czy wsio oki z moim jajeczkiem o ile ono wogóle sie tam pojawia!

pozdrawiam!;-)

Do góry