reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

Co ja tu widze? Bunny? :szok::szok::szok: Az mnie zatkalo :szok: GRATULACJE!!!!!! Sie uwinelas kobito, alez Ci zazdroszcze :-) Lelek czytalam cos o plamieniach. Mam nadzieje, ze wsio ok. Odpoczywaj kochana i sie nie przemeczaj. Maron, mmona, martolinka, trina jak sie czujecie? Jakies dolegliwosci uciazliwe sa czy raczej nie? :-) Livastrid jak tam sie miewa buleczka w piekarniku? :-) wika czytalam o tym problemie z Igorkiem. Moze lepiej wybierz sie do lekarza, w sumie nie zaszkodzi. Czytalam tez, ze rozczochrana wyladowala nad Morzem Czerwonym. Hmm... W sumie lepsze to niz nic :-) Truskawcia, dana, anastazja jak tam u Was kochane? :-) Widze tez wiele nowych staraczek, tlok sie robi na ten 2012, az milo popatrzec :tak: U mnie coraz lepiej :-) W listopadzie wybieram sie na Wyspy Kanaryjskie
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
No i korzystajac z okazji zapytam naszej kochanej anastazji gdzie by mi polecila wypoczywac w polowie listopada: czy Teneryfa czy Fuerteventura? Ale ta Fuerta za mna chodzi jakos, ale jesli juz to i tak nie wiem jaka czesc. Chcialabym, aby bylo w miare cieplo, aby sie poopalac na pewno no i pozwiedzac troszke, chociaz planuje wypad na jakies 10 dni tylko :-) Tesknie za Wami babeczki bardzo i myslami jestem z Wami :-) Kciuki za staraczki i spokojnej ciazy dla oczekiwajacych porodu :-) Buziaki dla wszystkich i kazdej z osobna :***

PS. Napisalam na zamknietym ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Lazurek wróć do nas albo chociaż pisz częściej! A urlopik Ci sie szykuje pierwsza klasa .
Też skarbie jestem jeszcze w szoku chyba szczęście mi przyniosłyście bo w końcu w tym cyklu było tylko jedno przytulanko w dni płodne i to z takim rezultatem ze hej.

i Ja jestem...Witajcie kobitki....Jestem juz coraz bardziej pewna ze czuje dzidzie bo od jakis 3 dni zawsze wieczorem w odstepach czuje tak samo sie rusza w brzuszku....A dzis jak sie schyliłam to poczułam powyzej pachwiny cos okrogłego jak by nie pozwalało mi sie bardziej schylic i tak mysle ze to była głowka?!

Witam

Lelek bidulko wspołczuje ale niestety leżakowanie. Jak sobie poradzisz z Miłoszkiem, masz kogos do pomocy?
Ja odpukać nie krawiłam juz 4 noc i nie plamiłam ostatnie dni...ale nie zachwalam dnia przed zachodem słońca...
we wtorek idę do gina zobaczyć moja fasolkę wreszcie ale sie boje:szok:

w ogole mnie i mojego kinderka dopadło przeziebienie i oboje podciagamy nosem i marudzimy strasznie:-p:no::wściekła/y:

lece Was troszke nadrobic

Wika a Wy sciagaliscie napletek?
martolinka jak u gina

hej :)

Lazurek!!!!!!!!! koopę lat!!!!!!!!:-D:-D gdzie Ty byłaś, jak Cię nie bylo?? :-D:-D I prosze natychmiast poprawić swoją frekwencję na bb!!!!

Fiona, gratuluję pierwszych ruchów Maleństwa :) achh, piękne uczucie, prawda??

Lelek, jak dzisiaj?? lepiej??

Marcia, nie odciagałam nigdy Igorowi napletka. wczoraj byliśmy u urologa i stan zapalny wziął się stąd, ze ta cała maź, resztki moczu nie miały ujścia. Lekarz delikatnie ściągnął napletek i kazał w każdej kąpieli delikatnie ściągać i robić okłady z rivanolu.

Iza, w weekend u nas przeważnie pustki :)

Martolinka, Maron, jak u ginów było??

Witajcie Dziewczynki.
Miałam dzisiaj dziwne doświadczenie.Zrobiłam test.Druga kreska wyszła blada ale była widoczna.Po kilkudziesięciu minutach już jej nie było.:szok:Miałyście taką historię?
Miłego dnia dla Wszystkich

witajcie :-)
Lazurek, wow Kanary??? zazdroszcze :-) wpadaj czesciej
Bunny :-D:-D:-D
Po wizycie, stwierdzam iz moj maz minal sie z powolaniem :cool2:

Pani doktor pokazuje mu gdzie, raczki gdzie nozki

S (podjarany): a tutaj to jest serduszko, tak?
Gin: tak, tak serduszko
S: hmm a miedzy nozkami cos jest czy mi sie zdaje?? :cool2:
Ja: :szok::szok::szok::szok:
Gin (ze smiechem): tak, raczej bedzie chlopak :-) ale mowie to niezobowiazujaco, bo na tym etapie to moze byc jeszcze przerosnieta lechtaczka :-)
S: no tak wlasnie mi sie wydawalo, ze to ptaszek :cool2:

:-D:-D

Wszystko ok :-)
Junior ma juz ponad 9 cm :-D:-D czyli jest troche wielki jak na swoj wiek :-D

reklama
gosiulek, ale po kilkudziesieciu minutach jest niewazny test :-D mi na wszytkich testach ktore mam wyblkly mocno kreski ale ja mialam grube ciemne :-D a po ilu minutach kreseczka sie pokazala?? testu raz jeszcze

Do góry