Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co ja tu widze? Bunny? Az mnie zatkalo GRATULACJE!!!!!! Sie uwinelas kobito, alez Ci zazdroszcze :-) Lelek czytalam cos o plamieniach. Mam nadzieje, ze wsio ok. Odpoczywaj kochana i sie nie przemeczaj. Maron, mmona, martolinka, trina jak sie czujecie? Jakies dolegliwosci uciazliwe sa czy raczej nie? :-) Livastrid jak tam sie miewa buleczka w piekarniku? :-) wika czytalam o tym problemie z Igorkiem. Moze lepiej wybierz sie do lekarza, w sumie nie zaszkodzi. Czytalam tez, ze rozczochrana wyladowala nad Morzem Czerwonym. Hmm... W sumie lepsze to niz nic :-) Truskawcia, dana, anastazja jak tam u Was kochane? :-) Widze tez wiele nowych staraczek, tlok sie robi na ten 2012, az milo popatrzec U mnie coraz lepiej :-) W listopadzie wybieram sie na Wyspy Kanaryjskie
No i korzystajac z okazji zapytam naszej kochanej anastazji gdzie by mi polecila wypoczywac w polowie listopada: czy Teneryfa czy Fuerteventura? Ale ta Fuerta za mna chodzi jakos, ale jesli juz to i tak nie wiem jaka czesc. Chcialabym, aby bylo w miare cieplo, aby sie poopalac na pewno no i pozwiedzac troszke, chociaz planuje wypad na jakies 10 dni tylko :-) Tesknie za Wami babeczki bardzo i myslami jestem z Wami :-) Kciuki za staraczki i spokojnej ciazy dla oczekiwajacych porodu :-) Buziaki dla wszystkich i kazdej z osobna :***
Lazurek wróć do nas albo chociaż pisz częściej! A urlopik Ci sie szykuje pierwsza klasa .
Też skarbie jestem jeszcze w szoku chyba szczęście mi przyniosłyście bo w końcu w tym cyklu było tylko jedno przytulanko w dni płodne i to z takim rezultatem ze hej.
i Ja jestem...Witajcie kobitki....Jestem juz coraz bardziej pewna ze czuje dzidzie bo od jakis 3 dni zawsze wieczorem w odstepach czuje tak samo sie rusza w brzuszku....A dzis jak sie schyliłam to poczułam powyzej pachwiny cos okrogłego jak by nie pozwalało mi sie bardziej schylic i tak mysle ze to była głowka?!
Lelek bidulko wspołczuje ale niestety leżakowanie. Jak sobie poradzisz z Miłoszkiem, masz kogos do pomocy?
Ja odpukać nie krawiłam juz 4 noc i nie plamiłam ostatnie dni...ale nie zachwalam dnia przed zachodem słońca...
we wtorek idę do gina zobaczyć moja fasolkę wreszcie ale sie boje
w ogole mnie i mojego kinderka dopadło przeziebienie i oboje podciagamy nosem i marudzimy strasznie
lece Was troszke nadrobic
Wika a Wy sciagaliscie napletek?
martolinka jak u gina
Lazurek!!!!!!!!! koopę lat!!!!!!!! gdzie Ty byłaś, jak Cię nie bylo?? I prosze natychmiast poprawić swoją frekwencję na bb!!!!
Fiona, gratuluję pierwszych ruchów Maleństwa achh, piękne uczucie, prawda??
Lelek, jak dzisiaj?? lepiej??
Marcia, nie odciagałam nigdy Igorowi napletka. wczoraj byliśmy u urologa i stan zapalny wziął się stąd, ze ta cała maź, resztki moczu nie miały ujścia. Lekarz delikatnie ściągnął napletek i kazał w każdej kąpieli delikatnie ściągać i robić okłady z rivanolu.
Witajcie Dziewczynki.
Miałam dzisiaj dziwne doświadczenie.Zrobiłam test.Druga kreska wyszła blada ale była widoczna.Po kilkudziesięciu minutach już jej nie było.Miałyście taką historię?
Miłego dnia dla Wszystkich
witajcie :-) Lazurek, wow Kanary??? zazdroszcze :-) wpadaj czesciej Bunny Po wizycie, stwierdzam iz moj maz minal sie z powolaniem
Pani doktor pokazuje mu gdzie, raczki gdzie nozki
S (podjarany): a tutaj to jest serduszko, tak?
Gin: tak, tak serduszko
S: hmm a miedzy nozkami cos jest czy mi sie zdaje??
Ja:
Gin (ze smiechem): tak, raczej bedzie chlopak :-) ale mowie to niezobowiazujaco, bo na tym etapie to moze byc jeszcze przerosnieta lechtaczka :-)
S: no tak wlasnie mi sie wydawalo, ze to ptaszek
Wszystko ok :-)
Junior ma juz ponad 9 cm czyli jest troche wielki jak na swoj wiek
gosiulek, ale po kilkudziesieciu minutach jest niewazny test mi na wszytkich testach ktore mam wyblkly mocno kreski ale ja mialam grube ciemne a po ilu minutach kreseczka sie pokazala?? testu raz jeszcze