reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie,
Ja po wizycie z mieszanymi uczuciami
baffled5wh.gif
Gin stwierdził , ze pierwsze usg dopiero za 3 tyg , bo ciąża jest jeszze bardzo młoda i nie chce dziecku po oczach świecic... W sumie racja , ale ja juz sie nakreciłam. Wtedy tez załozy karte ciazy , zleci badania. Jak na razie wyznaczył mi termin na 19 kwietnia;-)

Gosiulek spotkamy sie na kwietniówkach zobaczysz;-)
Lazurek jak u Ciebie?

martolinka dobrze, ze jest ok, 3 tyg szybko zleci :-)
Dziewczyny mam prosbe, znacie moze jakies noclegi, domki letniskowe na Mazurach lub nad Morzem?? maz dostal tydzien urlopu wiec jutro lub pojutrze wybywamy na wakacje :-) ze znajomymi tylko nie wiemy jeszcze gdzie dokladnie :-) dzwonilismy w kilka miejsc wczoraj i albo kosmiczne ceny albo wszytko zajete :wściekła/y: oni twierdza, ze zawsze jada w ciemno i znajduja cos :-) i nie sa to jakies lipne pokoje. Ja wolalabym miec juz zaklepane

reklama
pocieszylas mnie :-) tylko my jeszcze nie wiemy czy nad Morze czy Mazury :-)

aa i wczorajsze fotki z wizyty :) troszke lozysko przyslanialo

Do góry