reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

mama sówka - sliczne foty...piękna mama, uroczy synek....i kciukasy za nadchodzący cykl.....
just_she - wiesz, że póki nie ma @ jest nadzieja....

gosiulek - okropna jestaś.....żeby tak nas w niepewności trzymac.....i te testy Ci tak głupieją....zrobiłaś ta Betkę...a jak nie to śmigaj do apteki...kup Quick Vue...one sie podobno nie mylą i są bardzo czułe....
doczytałam...kiedy masz wynik? :happy:

a u mnie...kilka dni posuchy bo długaśny weekend u teściów...więc i warunków brak, ale mam nadzieje, że zeszłotygodniowe przytulanki mogły coś zdziałać
fakt...że znowu czuje bolesnośc piersi...ale bardziej takie jakby pieczenie...nawet jak nie dotykam...ale nie dam sie nabrac...jeszcze conajmniej 8 dni do dnia kiedy mogę zacząc mysleć o sikańcu...jestem dopiero tydzien po bobo przytulankach....to jeszcze moge nic nie czuc...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.

Mam dziś dzień pod tytułem nic mi sie nie chce. Boli mnie podbrzusze tak jak na @ . Pati jest dziś bardzo wyrozumiały i ładnie się bawi a co najważniejsze sam.
Po południu zadzwonie do gin. i się umówię na wizytę.

Mama sówka śliczne zdjęcia i piękna stopka!

Gosia a gdzie jedziesz na wczasy i na jak długo?

Wika jak tam synek? lepiej? Mam nadzieję za lekarstwa pomaga!

Lelek i co wybiłaś teściowi głupi pomysł z głowy?

Jestem i Ja :-)
viola - chyba Ty się pytałaś o kota, a czy przypadkiem kotek nie ma rui ?;-)
malutko napisałyście przez weekend ale i tak mało co pamiętam.
bunny - super że synuś taki grzeczny
dana - a Ty test do tej pory nie zrobiłaś? Ty coś ukrywasz :-p
gosiulek - a kiedy będziesz miała wynik ?
karolcia - udało się udało , trzymam kciuki &&&&&& za to :tak:
mama sówka - schrupałabym Twojego synka, no ale widać że uroda po mamie, chociaż męża nie widziałam więc się nie upieram że tylko po mamie :-D:-D
lelek - miałaś odpoczywać !!!!! jak plamienia już ustały?

hejj :)

ja na sekundę... uśpiłam Igora i weszłam zobaczyć co u was :)

Wczoraj przyleciała moja siostra (ta, co ma za 2 tyg wesele) i dzisiaj na 15.00 jedziemy na przymiarkę sukni i dobór dodatków :-) ahhh lubię takie rzeczy :)

Bunny, a dziękuję, Iguś ma się dobrze :tak:urolog kazał odstawić antybiotyk... bo zaczerwienienie i spuchnięcie wzięło się od tego, ze zbierała się tam maź i resztki moczu... on naciągnął napletek i cała ta maź wyleciała.. więc antybiotyk niepotrzebny :tak::-)

Mama Sówka, Bartuś cud miód malinka :tak::tak: Czyli obie piszemy sie na maj ;-):tak::tak:

Dana, u mnie pierwszym i jedynym objawem wczesnej ciąży było to, ze non stop spałam :) więc, wiesz :))) &&&&

Gosiulek, właśnie, tak jak pisze Karolcia, zadzwoń do lab.!!!

Karolcia, &&& za test :) a kiedy testujesz??

Anastazja, a jak u Ciebie??

Lelek, KOBIETO!!!! Ty miałaś odpoczywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja nie wiem, czy coś z tego cyklu wyjdzie :no: u mnie 24 dc. mam testować za ok. 10 dni... ale znowu jak co miesiąc wyskoczyło mi kilka pryszczy, więc to dla mnie znak zbliżajacej się @@@@:-:)-:)-:)-( a poza tym od kilku dni boli mnie lewy jajnik!! nie kojarze, zeby mnie w innych cyklach bolał....

no nic... idę kończyć obiad :)

reklama
Hej!

Ja jutro robie testa chyba tak z ciekawości bo coś mi nie gra ;] Taka jestem...inna ;D No nic, jutro i tak test pewno nie wyjdzie.

A wiecie co? Tak głupio mi o tym pisać ale jak narzeczony przy przytulaniu wczoraj dotykal mi sutków to tak mi mrowiły i normalnie niedobrze mi sie robilo i do nerwicy mnie to doprowadzalo.. Teraz mnie tylko swedzą ;D Dziś brzuch bolal jak na @, ale juz przestal. I ogólnie oczy mi sie zamykaja, choc cala noc przespalam..

Trzymam kciuki kochane za Was!

Do góry