gosiulek73
mama K&K&A
Mojego lekarza nie ma do 18.Na betę poszłabym ale jutro wyjeżdzamy więc nie odbiorę wyniku.No nic.Poczekam.
Z allegro już nie.Z apteki i rossmana.
Z allegro już nie.Z apteki i rossmana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gosiu, ja przy drugim synku miałam podobnie. Zrobiłam test bo musiałam wziąć antybiotyk, wyszedł negatywny, ale po jakichś 20 min dojrzałam tam cień drugiej kreski, uznałam, że nic z tego bo w teście było napisane, że do 10 min a potem już zafałszowanie. Tydzień później czy półtora robiłam drugi dla pewności bo imprezka się kroiła i chciałam mieć czyste sumienie, w środku dnia wyszły dwie wyraźne krechy i balowałam już bezalkoholowo :-)Martolinka już wiesz.Jedna kreska.Po jakimś czasie (dłuższym niż producent przewiduje) druga![]()

dostałam w sobotę @, a mężuś za ok. tydzień wraca, więc zaczynamy intensywne staranka:-)
pogoda dopisała
szkoda, że bez Mężusia, ale może jeszcze uda się w tym roku tam razem pojechać
raz udało się Bartusiowi nawet ładnie zawołać, że chce siusiu i rzeczywiście zrobił:-) a na odpuści nie było zmiłuj i Dziadek musiał kupić kombajn
a to parę fotek

Zazdroszczę Wam dziewczyny tych wszystkich pięknych objawów i możliwości wymieniania się doświadczeniami tu na forum. Mam nadzieję, że i mi będzie kiedyś dane tak naprawdę do Was dołączyć jako przyszła mama (może ten 2012 jeszcze nie jest dla mnie stracony??? ;-))