reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej :)

M. śpi.. wrócił padnięty po giełdzie, po południu pojechaliśmy trochę do teściów. I tak dzionek zleciał :)

Gosiulek &&&& za ten cykl.

Dana, nie zrobiłaś testu??? :szok::szok: cierpliwa jestes :-D:-D

Agnieszka, ale nie opuszczasz nas??? &&& za wpadkę :-p:-p;-);-)

Bunny, jak wizyta u teściowej?? Dałaś radę??

Truskawica, hej :)

Viola ja się na kotach nie znam (nie lubię ich), ale trzymam &&&& :)

Hej dziewczynki :-) u mnie dzis zabiegany dzien, ciagle w rozjazdach :-) jak nie u tesciow, to kuzynow, jak nie ze znajomymi to z kuzynka :-D ehhh a teraz maz poszedl na piwko do mojego taty, a ja mam czas wolny, tzn chwile bo zmykam do mycia i spanka :-)
Jutro wieczorem wyjezdzamy nad morze :-) nie wiem czy jeszcze wejde na forum, wiec zycze udanego tygodnia i 2 kreseczek na testach :-) jak wroce, nie ma bata, kolejne ciezarowki musza byc :-D

Martolinka nie wiem czemu jest taka różnica . teraz dopiero zauważyłam ze mi pisze 5 tydzien i 4 dni. na poprzednim miałam tydzień mniej. juz sama nie wiem ostatnią miałam 10 lipca . niech mi ktoś policzy bo ja licze i licze i głupieje . ale powinnam miec dzień młodszą ciąże od ciebie. może kalkulator ciążowy że mi wyliczył datę porodu?

Dziewczyny co do teściowej to z nią za długo nie siedziłam. z szwagierka i dzieciakami poszliśmy na spacer potem wszyscy siedzieliśmy na dworze i żartowaliśmy. Tylko a może aż z jedną rzeczą mi dopierdzieliła 1 sierpnia Piotra kuzynowi urodził się dzidziuś i mi Teściówka mowi że szkoda że już dzieci nie mogę mieć bo Patrykim się dobrze zajmuje a on by na pewno chcial rodzeństwo . Jak się zapytalam czemu uważa że dzieci mieć nie mogę to powiedziala ze ona miala 6 dzieci i ona takie rzeczy wie.

Martolinka nie wiem czemu jest taka różnica . teraz dopiero zauważyłam ze mi pisze 5 tydzien i 4 dni. na poprzednim miałam tydzień mniej. juz sama nie wiem ostatnią miałam 10 lipca . niech mi ktoś policzy bo ja licze i licze i głupieje . ale powinnam miec dzień młodszą ciąże od ciebie. może kalkulator ciążowy że mi wyliczył datę porodu?

Dziewczyny co do teściowej to z nią za długo nie siedziłam. z szwagierka i dzieciakami poszliśmy na spacer potem wszyscy siedzieliśmy na dworze i żartowaliśmy. Tylko a może aż z jedną rzeczą mi dopierdzieliła 1 sierpnia Piotra kuzynowi urodził się dzidziuś i mi Teściówka mowi że szkoda że już dzieci nie mogę mieć bo Patrykim się dobrze zajmuje a on by na pewno chcial rodzeństwo . Jak się zapytalam czemu uważa że dzieci mieć nie mogę to powiedziala ze ona miala 6 dzieci i ona takie rzeczy wie.
To ona nie wie że jesteś w ciąży?

reklama
Bunny, wg mnie termin porodu to 17.04.2012, czyli tesiowa nie wie, ze Pati będzie miał rodzeństwo?

Do góry