lanjaa
Aga mama Julii
Buziaczki dla Igorka
Moja Julia też ma czasem takie dni ze sama nie wie czego chce i wszystko na przekór robi
niestety bunt dwulatka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Wika uśmiałam się.
Dziś na teście jedna kreseczka:-(
Witam sie niedzielnie!
Gosia to ze jedna kreska jest jeszcze nic nie znaczy. Dopóki @ nie przyjdzie jest szansa. Trzymam &&&
Dana i co zrobiłaś test? Co wyszło ? Mam nadzieję ze sie pokazała druga kreska.
Niech mnie ktoś dobije . Przed chwila dzwoniła moja u kochana teściowa ze tak sie za nami stęskniła, Żebyśmy przyjechałi . Wkurzyłam sie bo chcieliśmy dziś jechać do Lichenia a ona tak zaczęła smucić ze nie można było jej odmówić.
ja mam kota i tak jak w poprzedniej ciąży Myszkin szczególnie sie do mnie przytula i łasi. Tak samo robi jak synek jest chory. Przytula sie do niego i czasem nawet spi z nimWitam kobietki)
Słuchajcie mam do Was takie pytanko : Czy któraś z Was ma kota?
Moja córka wyjechała 2 tyg temu na wakacje a teraz od kilku dni kot się do mnie strasznie łasi jak nigdy myślałam, że to dlatego że za nią tęskni... aż tu dzisiaj wyczytałam że koty wyczuwają ciążę kobiety i częściej niż zwykle się przytulają![]()