reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam sie niedzielnie!

Gosia to ze jedna kreska jest jeszcze nic nie znaczy. Dopóki @ nie przyjdzie jest szansa. Trzymam &&&

Dana i co zrobiłaś test? Co wyszło ? Mam nadzieję ze sie pokazała druga kreska.

Niech mnie ktoś dobije . Przed chwila dzwoniła moja u kochana teściowa ze tak sie za nami stęskniła, Żebyśmy przyjechałi . Wkurzyłam sie bo chcieliśmy dziś jechać do Lichenia a ona tak zaczęła smucić ze nie można było jej odmówić.

hej!
Dziś znowu paskudnie.:-( Chciałam zjeść śniadanie. Zrobiłam sobie tosta. Powąchałam stopiony ser i zrobiło mi się źle.:-( Zjadałam trochę na siłę przy drugim podejściu, resztę wszamał Demon. O co chodzi?
W ogóle jest mi dziwnie, wzięlam wysępiłam od taty rennie. Zobaczymy, czy mi to pomoże.
Testu nie kupiłam, mam daleko do apteki. Nie miałam kogo wysłać, bo męża w domu pół dnia nie było. Zaraz zbieramy się do tego wujka M, poszukam po drodze apteki.

Hej Laseczki :-D co tam u Was? :-D teraz idę na łatwiznę, bo nie dam rady wyczytać wszystkiego co, żeście napisały ;-)
Ja ostatnio taka zabiegana jestem, że hej. W dodatku w pracy taki zapie… że jak jestem w domku to już na nic siły nie mam :-p dopiero dziś się zmobilizowałam żeby tu się odezwać :-D a tu mnie nocka w pracy czeka :-(

Oczywiście witam nowe staraczki :-D (na pewno takie są) ;-)

Ale, ale czy ja dobrze widzę… Bunny w ciąży (?) GRATULUJĘ!!!!! :-D

Witam kobietki:))

Słuchajcie mam do Was takie pytanko : Czy któraś z Was ma kota?

Moja córka wyjechała 2 tyg temu na wakacje a teraz od kilku dni kot się do mnie strasznie łasi jak nigdy myślałam, że to dlatego że za nią tęskni... aż tu dzisiaj wyczytałam że koty wyczuwają ciążę kobiety i częściej niż zwykle się przytulają:)

Witajcie dziewczyny!

Wpadam do was z wiadomością...na jakiś czas wstrzymuje starania o dzidzię.
Podjęliśmy taką decyzję gdyż przez 4 cykle się nie udało więc teraz chcę zadbać o siebie między innym pozbyć się pajączków na nogach itd.
Do staranek na pewno wrócimy ponieważ chcemy mieć jeszcze jedno dziecko ale to za jakaś czas no chyba że w między czasie fasolka przyjdzie sama i niespodziewanie:)
Oczywiście będę do was zaglądała i mocnooo wam kibicowała
:tak:

Pozdrawiam was i życzę wszystkiego dobrego dla starających się wszystkich mam:))))

Miłego wieczoru!

reklama
Witajcie,
Wika uśmiałam się.

Dziś na teście jedna kreseczka:wściekła/y::-(

gosiulek spróbuj znowu jutro!!! kiedy ma być @?

Witam sie niedzielnie!

Gosia to ze jedna kreska jest jeszcze nic nie znaczy. Dopóki @ nie przyjdzie jest szansa. Trzymam &&&

Dana i co zrobiłaś test? Co wyszło ? Mam nadzieję ze sie pokazała druga kreska.

Niech mnie ktoś dobije . Przed chwila dzwoniła moja u kochana teściowa ze tak sie za nami stęskniła, Żebyśmy przyjechałi . Wkurzyłam sie bo chcieliśmy dziś jechać do Lichenia a ona tak zaczęła smucić ze nie można było jej odmówić.

Bunny i jak po wizycie tesciowej?
powiedz mi dlaczego Twój suwaczek wskazuje niemal 6 tydzień ciąży a mój ledwo 5 a terminy porodu różnią się u nas o 1 dzień?
Witam kobietki:))

Słuchajcie mam do Was takie pytanko : Czy któraś z Was ma kota?

Moja córka wyjechała 2 tyg temu na wakacje a teraz od kilku dni kot się do mnie strasznie łasi jak nigdy myślałam, że to dlatego że za nią tęskni... aż tu dzisiaj wyczytałam że koty wyczuwają ciążę kobiety i częściej niż zwykle się przytulają:)
ja mam kota i tak jak w poprzedniej ciąży Myszkin szczególnie sie do mnie przytula i łasi. Tak samo robi jak synek jest chory. Przytula sie do niego i czasem nawet spi z nim

co u WAs?

U mnie wszystko ok;-) wkoncu jest piekna pogoda

Do góry