reklama

Mamusie w 2012

Witajcie :)

Wpadłam do was bo...przyznam się bez bicia...Livastid na zamk.przywróciła mnie do porządku :-D
Tyle tu nowych osób że nawet nie wiem co pisać.
Witam wszystkie nowe osoby oczywiście i życzę udanych starań a zafasolkowanym życzę wszystkiego dobrego :tak:
Dla przypomnienia moje starania stoją w miejscu(zawiesiliśmy je w sensie że nic na siłę) uważamy z mężem że co ma być to będzie jak nie teraz to może później i przyznam się wam że dobrze nam z tym stwierdzeniem.Jak Bóg da to super a jak nie to będziemy cieszyć się tym co mamy :tak:

Pozdrawiam was i obiecuję że będę do was zaglądała :tak:

reklama
Hello ale tu sie rozpisaliscie , a ja znowu rok szkolny sie zaczol no i powrucilam do systemu ze nie moge znalec chwilki czasu :tak:
a wiec.
Qcz-Gratuluje 2 kreseczek :-) napewno wszystko bedzie oki
Bunny86wiem co czujesz ,lepiej nie pisac o tym znam to :-(.
A tak pozatym nidlugo bede testowac moje objawy jest oki niby nic sie nie dzeje , troche piersi wieksze i mrowia ale moze to przed @ narazie sie na nia nie czuje ;-)i oby tak dalej .Sobota , a ja siedze sama maz wyszedl z szefem i kolegami do tureckiej restauracji ale nuda czas chyba spac milgo weekendu wam zycze.

Hej!
Wczorajsza imprezka udana, ale szybko padłam ze zmęczenia:-) Dzisiejszy dzień upływać będzie pod znakiem relaksu:-) A co! Należy sie trochę błogiego lenistwa w dzień rocznicy:-) Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę:-)

hej :)

Dana najlepszego z okazji rocznicy :) Abyście szybciutko ujrzeli II kreseczki na teście :)

Agnieszka dobrze że sie przywróciłaś do porządku:-D:-D:-D Zaglądaj częściej niż ostatnio :)

Sakar to kiedy dokładnie testujesz??

Lazurek witaj!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:)
Fajna byla wczoraj impreza, ale zabawy z barmanami (wiekszosc gosci znala sie przez prace w barze) gdy nie mozna pic, nie sa tak fajne. 3/4 towarzystwa przenioslo sie na zimny balkon bo mogli tam palic (meska czesc gosci jako prezent dostala cygara). Nawet moj niepalacy maz;]
Ale bylo bardzo sympatycznie. Niestety tym razem ze wszystkich objawow dokucza mi super-zmeczenie. No i wiadomo, troche sie martwie. Przy stole obok siedziala znajoma w 7mym miesiacu i gapilam sie na jej brzuch myslac "tez taki chce".

Witajcie niedzielnie,

Qcz- spokojnie, tez taki będziesz miała, jeszcze będziesz tęsknić za tym jaki masz teraz... hihi.

Życzę miłej niedzieli (u nas standard - niedziela = pada).

Witajcie!!!
]

Livastrid, Lelek, maron, martolinka, trina, mmona[/B] jak tam wasze fasolinki? :-) Chwalcie sie ktora jeszcze jest w dwupaku :-D
Bunny cos mi mignelo, ze z Twoja fasolka cos sie dzieje niedobrego. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy. Trzymaj sie kochana.
Gratki dla wszystkich zaciazonych i kciuki dla staraczek, aby szybko sie udalo :tak: Sciskam was mocno i zajrze pojutrze zeby mniej wiecej wiedziec co sie dzieje. Teraz lece na filmik. Pozdrowki :***

a wszystko ok1!!! fasola czasem mnie niepokoi , bo troche plamie ,ale dzis jest ok:-D
Hej!
Wczorajsza imprezka udana, ale szybko padłam ze zmęczenia:-) Dzisiejszy dzień upływać będzie pod znakiem relaksu:-) A co! Należy sie trochę błogiego lenistwa w dzień rocznicy:-) Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę:-)

Kochana jeszcze 1000 latkich rocznic!!!
Dzien dobry:)
Fajna byla wczoraj impreza, ale zabawy z barmanami (wiekszosc gosci znala sie przez prace w barze) gdy nie mozna pic, nie sa tak fajne. 3/4 towarzystwa przenioslo sie na zimny balkon bo mogli tam palic (meska czesc gosci jako prezent dostala cygara). Nawet moj niepalacy maz;]
Ale bylo bardzo sympatycznie. Niestety tym razem ze wszystkich objawow dokucza mi super-zmeczenie. No i wiadomo, troche sie martwie. Przy stole obok siedziala znajoma w 7mym miesiacu i gapilam sie na jej brzuch myslac "tez taki chce".

Qcz gratuluje!!! brzuszek bedzie szybciej niz myslisz :)

u mnie pogoda letnia :) ja dalej pisze mgr ale juz widze koniec wiec mnie to mobilizuje :)
buziaki

hej :)

Dana najlepszego z okazji rocznicy :) Abyście szybciutko ujrzeli II kreseczki na teście :)

Agnieszka dobrze że sie przywróciłaś do porządku:-D:-D:-D Zaglądaj częściej niż ostatnio :)

Sakar to kiedy dokładnie testujesz??

Lazurek witaj!!!!!!!!!!!!!!

Wpadam sie przywitac i zaraz do znajomych jade z mezem i dziecmi ,a ja testuje 17 albo @ przyleci :-D narazie nic nie boli nic nie kuje poczekamy zobaczymy udanej spokojnej niedzieli ;-)

reklama
Dziendobry Kobietki!
Jestem w szoku - dzis rano 2 kreski. Nie jest to jeszcze czas do radosci. Poki co, troche sie boje, ale staram sie myslec pozytywnie. Nie wierzylam, ze to sie moglo stac w tym miesiacu i jestem na siebie potwornie zla, bo widzielismy sie wczoraj z bliskimi znajomymi i pilam :/ dzisiaj idziemy na wesele i oczywiscie pic nie bede. Martwie sie bo jak sie duzo ruszam, mam skorcze. Trzymajcie mocno kciuki, bardzo bardzo was prosze... Niech sie w koncu nam uda dziecinka...

No i widzisz? Super, gratuluje! :) I zycze wspaniałych 9 miesiecy i superowego rozwiązania z dużym zdrowym bobasem! :*

Wpadam sie przywitac i zaraz do znajomych jade z mezem i dziecmi ,a ja testuje 17 albo @ przyleci :-D narazie nic nie boli nic nie kuje poczekamy zobaczymy udanej spokojnej niedzieli ;-)

Ja też 17 mam mieć @, ale nie wiem czy bede wted testować ;) Może.....kto wie? Hi hi ;D W każdym bądź razie kochana kciuki zacisniete za Ciebie, i za wszystkie inne staraczki które będą testować :)

Bunny, jestem z Tobą! :)

Wszystkie plamiące, bojące sie, trzymam kciuki by było dobrze! &&&

Karolcia, odpoczywasz????????

Dobranoc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry