reklama

Mamusie w 2012

Qcz gratuacje dbaj o siebie i w takim razie za bardzo nie szalej na tym weselisku;) Trzymam bardzo bardzo bardzo mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby tym razem się udało, a ty myśl tylko pozytywnie i nie musisz mieć wyrzutów że wczoraj piłaś przecież nie wiedziałaś.... buziaczki:tak:

reklama
Qcz - GRATULACJE!!!
a co do alkoholu to się nie przejmuj. Ja zaciążyłam tuż przed samym wyjazdem na urlop do Włoch. A tam oczywiście winko sie lało strumieniami. Jeszcze wieczorem dzień przed zrobieniem testu byliśmy u znajomych i też drinkowaliśmy. A młode na razie przynajmniej wydaje się być zdrowe.

Witajcie:-D

Jestem w szoku - dzis rano 2 kreski.

Qcz wielkie gratulacje:-)

Dołączę się do was tak na szybko :) Chciałam rodzić jeszcze w tym roku ale dzięki moim wspaniałym cyklom zaszłam dopiero teraz :) Ale to nic ważne, że się udało :) Jakbym nie zaczęła korzystać z testera owu, to pewnie starałabym się jeszcze 2 lata ;p
Lauraaaa witaj i gratuluję fasolki:tak:

Bunny jestem z Tobą myślami trzymaj się dzielnie:tak: (jeśli rzeczywiście to puste jajo to ja 2,5 roku temu też tak miałam i wierz mi, że nie przeżyłam tego mniej boleśniej niż jakby było serduszko).

Liv serdeczne życzenia z okazji 6 rocznicy ślubu:-D

Powiem tak jestem niewyspana, zmęczona i nogi mi wchodzą do doooopy, ale było super i do domu przyjechałam dopiero po 23:00:tak: nie myślałam, że będzie tak fajnie, a wszyscy wybawili się jak na weselu:-) jedzenie było spoko, tylko zamiast normalnego obiadu był szwedzki stół (sałatki, wędliny, pieczenie, jajka, pasty) no i kawa i ciasto, a potem grill:-) muszę się pochwalić, że moja sukienka bardzo się wszystkim podobała i nabijali się ze mnie, że jak Merlin Monroe:-p no i jeszcze muszę się pochwalić, że dostałam awans i prawdopodobnie w poniedziałek na koncie zobaczę tego odzwierciedlenie (niestety nie w formie podwyżki, tylko premii, ale zawsze to coś:-p):-D

Ok spadam odpoczywać póki Bartix śpi:-)

Obiecuje, ze nie bede szalec:) zastanawiam sie tylko jaka powinnam znalezc wymowke, zeby nie pic? Antybiotyki? Zrywam z nalogiem? Albo tak sie napilam wczoraj, ze dzisiaj nie moge patrzec na wino? ;)

Hej :)

Bunny, Kochana, jak się czujesz?? Dajesz jakoś radę?? Jesteśmy myślami z Toba :tak:

Qcz, gratuluje!!!!!!!!

a ja byłam dzisiaj na wykopkach u teściów i dosłownie padam z nóg!!!!!!!!! Plecy mnie nawalają jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Wika chyba lepiej nie będę pisała jak sie czuje.

Qcz gratuluje ! Dbaj o siebie !

Karolcia a jak Ty sie czujesz ? Trzymam kciuki za wizytę.

Rozczochrana a Ty gdzie sie podziewasz?

reklama
Czesc baby :-)
To ja :-D Dlugo mnie nie bylo, wybaczcie. Pare dni temu jeszcze laptop mi sie zepsul i dopiero co sobie nowy zakupilam :cool: Piszcie jak tam u was, bo ja nawet nie probuje nadrobic :sorry: Mam nadzieje, ze coraz wiecej fasolek na 2012. Jak tam nasze ciezaroweczki? Zapewne duzo jest nowych staraczek tez, cieszy mnie to bardzo :tak: U mnie coraz lepiej. Jak to mowia czas leczy rany. Ale najbardziej nie moge sie doczekac kiedy znow do was na dobre wroce i bede sie starac o bejbika :-)

Livastrid, Lelek, maron, martolinka, trina, mmona
jak tam wasze fasolinki? :-) Chwalcie sie ktora jeszcze jest w dwupaku :-D
Bunny cos mi mignelo, ze z Twoja fasolka cos sie dzieje niedobrego. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy. Trzymaj sie kochana.
Gratki dla wszystkich zaciazonych i kciuki dla staraczek, aby szybko sie udalo :tak: Sciskam was mocno i zajrze pojutrze zeby mniej wiecej wiedziec co sie dzieje. Teraz lece na filmik. Pozdrowki :***

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry