reklama

Mamusie w 2012

No i widzisz? Super, gratuluje! :) I zycze wspaniałych 9 miesiecy i superowego rozwiązania z dużym zdrowym bobasem! :*

Ja też 17 mam mieć @, ale nie wiem czy bede wted testować ;) Może.....kto wie? Hi hi ;D W każdym bądź razie kochana kciuki zacisniete za Ciebie, i za wszystkie inne staraczki które będą testować :)

Bunny, jestem z Tobą! :)

Wszystkie plamiące, bojące sie, trzymam kciuki by było dobrze! &&&

Karolcia, odpoczywasz????????

Dobranoc :)
No tak zawsze moze wpasc@ i na test mozemy popatrzec w sklepie kochaniutki do nastepnego miesiaca :-D ,ale trzeba wierzyc .

reklama
Witam

Przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo ale w piatek pojechalismy juz do Bydgoszczy na kuzyna wesele i ak zlecialo. Przezylam duzo stresu przez meza, tak ze juz myslama ze w sobote bede wracac z Miloszem ale jakos sie uspokoilo, z saego wesela duzo nie skorzystalam, bo po 3 godz zawinelismy sie do hotelu bo Milosz plakal bo za glosna muzyka byla. A tak to fajnie, smaczne jedzenie- ja zjadlam niewiele bo mialam nudnosci:wściekła/y:- piekne miejsce, restauracja Ogniem i Mieczem w starym stylu. Dobrze ze maz wracal ze mna bo nie mialam GPS a musielismy przejechac cale miasto i tym sposobem bladzilismy 40min zanim dotarlismy, na dodatek wczoraj jak wracilismy do domu to auto nam sie zepsulo:wściekła/y:
Teraz maz juz pojechal w trase i znow szara rzeczywistosc

Bunny probowalam znalezc co sie dzieje u Ciebie ale nie doszukalam sie, jednak widze po suwaczku brakujacym.... kochana zadne slowa nie pomoga, tulam Cie

Qcz gratuluje!

Reszte pozdrawiam:-)

Witajcie,
młodym w tym tygodniu bedzie sie zajmowac babcia a ja musze skończyc to badziewie bo po nocy mi sie sni i fasole stresuje;-)
Lelek a cóż mąż nawyczyniał? Nie stresuje sie mała :tak:
jak Wam minął weekend?

hej

Qcz gratuluje, spokojnej i wesolej ciazy zycze
. Alkoholem sie nie przejmuj, tez pilam nie wiedzac.

u mnie weekend calkiem zacny. Poza faktem, ze maz powiedzial, ze moglam isc sobie smialo na koncert, bo on siedzial 2 metry od sceny przy stoliku. W sobote za to kupil mi cieply polarek w ramach pocieszenia, fajny, bo naprawde super pakuje swoj brzuchol w niego, musialam sobie kupic nowy biustonosz, bo w d juz nie wchodze:dry:Przyszla tez informacja poczta, ze musze zelazo brac, ale jakos dla mnie to nie nowosc, bo skoro rzucam sie na salate i pasztet to znaczy tylko jedno. A wczoraj poszedl nam tv, wiec mamy ekstra wydatek. Wynieslismy wszystkie ksiazki z pokoju bo maly destruktor chodzi i psuje.

pozdrawiam Was

Hellou,
o której Bunny ma wizytę? Kciuki mocno zaciśnięte!
Dzisiaj dzwoniłam do Pregnancy Support Unit, żeby się umówić na wizytę. Tyle mi obiecali, że z racji mojej historii zajmą się mną od razu jak tylko zajdę w ciążę następną, a teraz pani powiedziała mi, że nie chcą mnie widzieć przed 6tym tygodniem. Nawet na badania krwi. Chyba, że zacznie się coś dziać (odpukać). W każdym razie pierwszy skan mam 22.09 rano. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...

Dzieńdoberek!

Czy ktoś wie, co się dzieje z Karolcią? Odzywała się? Denerwuję się, co u niej. Skarżyła się na plamienia a teraz się nie odzywa.

Bunny - jestem z Tobą. Wiem, co czujesz. Przechodziłam przez to 10 miesięcy temu.

Qcz - ogromne gratulacje!

Pozdrowionka dla wszystkich

Witajcie poniedziałkowo,

U nas pogoda PASSSSKKUUUUUDNA - leje i wieje! Straszą huraganem, ale mam nadzieje, że to straszenie tylko, choć wieje mocno to prawda.
Mam nadzieje, że weekend minął przyjemnie.

Życzę miłego dnia!!!

hejj :)

Zjola, nie było Karolci przez weekend :no: A co u Ciebie??

Bunny, &&& za dzisiejszą wizytę :tak:

Lelek jak się czujesz?

Livastrid widzisz jakiego masz fajnego męża. :tak::tak:Sweterek Ci kupił :-):-D:-D:tak::tak:

a ja z samego rana zrobiłam zakupy, załatwiłam sprawę na poczcie, wstawiłam pranie, podszykowałam obiad i jeszcze mi zostało prasowanie z soboty, ale to moze jak Igor uśnie ..

Witajcie:-D

Ja po weekendzie jestem zmęczona, ale bardzo zadowolona:tak:

Jedną nieprzyjemną sytuację miałam na imprezie (choć ktoś mógłby stwierdzić, że była przyjemna), ale już wszystko wyjaśnione, więc jest ok:tak:

Miłego dzionka:-D

P.S. Jak nie przyjdzie ta nieszczęsna @ to do piątku postaram się testować:happy:

reklama
Wika - u mnie po staremu. Gorący okres dopiero przede mną. Starania zaczynamy od listopada. W tym miesiącu musimy zrobić badanie kariotypów. Zrobiłam już betę i rezerwę jajnikową i wyniki są ok. Tyle u mnie. Na razie czekam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry