reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
hej

Lelek gratuluje coreczki do pary!

a co tam u Ciebie martolinka?

dana to fajnie, ze kciuki sie przydaly:tak:

anastazja e ja z tych, co odpoczac nie potrafia. Moj maz wczoraj z tata rozmawial i tata sie pyta- odpoczywa? a maz-przeciez ja trzeba by zwiazac i gdzies zamknac by odpoczywala;-) nie wiem kiedy wypoczne po dzieciach;-) chyba jak umre:-D

no 9 tygodni do, nie wiem ktore sa gorsze -te pierwsze 9 czy te ostatnie:-p:-p

jutro do Oslo zasuwamy, jeszcze to mi potrzebne do szczescia, naprawde chyba sie wykoncze:blink:

dobrze, ze jest ladna pogoda chociaz

Lelcia co u mnie okaże się o 17.30:tak:napisze Wam wieczorem co i jak:tak:a Ty masz już wyprawkę zrobioną? Bo ja już chciałabym robić , ale co kryje się między nogami stwora nie wiem

Maron super wózek. My też bedziemy xlandera kupowac

Maron fajniutki wózek:-)
Liv jak najbardziej się opłaciło:tak::-)
Anastazja tak taką zwykła kamerkę, nie dużą, prostą w obsłudzę, amatorską. Bedziemy mieli ubaw.:-) Pierwsze kręcenie z cyklu "Spotkania rodzinne" w piątek na urodzinach siostrzeńca M.:-)

A tak w ogóle to fantastyczne pluszowe boćki Maron!:-D

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny:-) imie Iga albo Urszula:-)
przepraszam ze tylko o sobie ale skusilam sie dzis na wyjazd w trase z mezem i Miloszem tirem i oto mam, jestem wykonczona:szok: wytrzeslo mnie rowno

martolinka czekamy za wiescia, wyprawke mam jako tako po Miloszu, dokupie pare rzeczy tylko

Dziewczyny, chciałabym Was prosić o pomoc i poradę.Jestem ogólnie we wszystkich tych tematach zielona :)

Jestem w 18 dniu cyklu, od soboty, czyli 15dnia bardzo bolą mnie piersi. Ból się nasila, wcześnie bolało mnie tylko przy dotyku, teraz boli jak np. chodzę. Jak leżę to same z siebie piersi nie bolą. Pierwszy raz w życiu mam coś takiego. Myślałam, że to przez owulację, jednak od soboty sprawdzam sobie testami owulacyjnymi i nic, a też zazwyczaj przez krótkie ( 25 dniowe cykle) owulacje miałam około 10 dnia cyklu.

Czy mogłybyście mi poradzić, dlaczego się tak dzieje? Czy często miewacie takie bóle?

Dziękuję za pomoc ;-)

reklama
hejj :-)

wpadam na szybko, bo prawie usyyypiam:szok::szok::szok::szok:a tu warunków do spania niett:no::no::no::no:

Martolinka, &&& za wizytę. Pewnie teraz już siedzisz w gabinecie:-):-)

Lelek, wariatka jesteś:-D:-D:-D:-D a Miłosz jak zareagował na wyjazd??

Calogera, bidulko męczysz sie tylko w tej pracy:angry::angry::angry: &&& za brak @!!!

Do góry