reklama

Mamusie w 2012

Lelek - gratuluję córci :-) coś nam tak wychodzą tu w tym 2012 drugie dzieci do parki;-)

a ja się powoli łamię i chyba sie złamię, zaraza odmaćkowa sieje spustoszenie w całej rodzince :baffled:

reklama
Dzień dobry:tak: pierwsza:-D

Martolinka trzymam kciuki za wizytę:-)
Będzie córa:-)

Lelek gratuluję córci -> macie już imię???:-D

A tu efekty mojej ostatniej sesji :D tak pod temat ;-)
Love at first sight ... - YouTube

Rozczochrana super sesja:-) ja troszkę żałuję, że nie zrobiłam sobie z Bartusiem, ale może przy drugiej ciąży się uda:tak:

Hehe, gdyby nie fb nie dowiedziałabym się, że kumpela, która w czerwcu wyjechała do Niemiec jest w Polsce:-p wyjeżdża w sobotę, więc może uda nam się jeszcze spotkać:-)

Właśnie oglądam komplety pościeli dla Barta i chyba zdecyduję się na TOY STORY i CARSY
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Calogera złapałam środkowy mocz, podmyłam się więc powino być ok. Pewnie gin zleci dziś posiew. Zobaczymy:tak:
Danao to można już kciuki puścić?:-D;-)gratuluje!!!

lelek gratuluje corci :-) no parki piekne sie tworza :-D wlasnie jakie imie??
witam nowe staraczki :-)
Nam wczoraj dowiezli wozio :-):-) sliczny jest!!!!!! jestem mega zadowolona :-)

lelek - gratuluję córci!! dołączam do pytań o imię:tak:
maron - dawaj fotę wózeczka:-p
dana - Ja tam jeszcze nie puszczam &&&& bo tu jeszcze jedna sprawa jest do załatwienia:-D
liv - i jak odpoczęłaś wczoraj ? :-)
martolinka - to &&& za dzisiejszą wizytę, napisz jak wrócisz :happy:
calogera - a @ przylazła czy jeszcze nie ? Trudny wybór przed Tobą, ale zrób tak żeby było Tobie i rodzinie dobrze, jak Ja nienawidzę takich ludzi co to myślą że sa alfą i omegą - najczęściej takich spotykam w urzędach i w rejestracjach w przychodni, ale na szczęscie nie wszyscy są tacy :tak:
niunia - witam nową staraczkę, jaki miałam problem z tarczycą? podpytuje bo Ja chyba też mam z nią problem :-(

Jeszcze przypomniałam że koleżanka Izula też dawno się nie odzywała ;-)
A Ja jak zwykle już w pracy, zapomniałam dzisiaj z domu zabrać myszke do laptopa i ciężko mi sie dzisiaj operuje :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry