reklama

Mamusie w 2012

Sowinka pochwal się spódnicami;-)
Maron to faktycznie wstydnisia;-) może jeszcze Was zaskoczy?;-)
kwiatuszek może trafiliscie w owu?

Antek stłukł dziś naszą lampę stojacą na regale. Szalał z samochodem i ja popchnął a ta potlukła się. Nie myślałam, że mozna się tak do rzeczy przywiązać , ale się popłakałam i ostro na młodego krzyknęłam. To był nasz pierwszy zakup na wspólne mieszkanie, piękna , witrażowa lampa...

reklama
Witam się,
u mnie dziś straaaaaszny ból, 21dc i chyba owulka. Akurat byłam dziś u gina i potwierdził bo mam wodnisty śluz. Tylko dziwi mnie, bo w zeszłym miesiącu bolał mnie ten sam jajnik. Czy to możliwe, że owulka jest dwa cykle z rzędu z tego samego? No i niestety M jest na NIE, w pracy umowa tylko do końca maja, no i w samą owulkę pewnie wyszedłby chłopiec a chciałam dać szansę dziewczynce.

Mama Stacha mi sie zdarzylo tak juz , ze owulka byla dwa razy pod rzad z tego samego jajnika.

Sowinka zajebiaszcze te kiecunie ale wiesz cos do nich jeszcze by sie przydalo

Martolinka tez bym pewnie sie wkurzyla. moze gdzies Ci sie uda kupic taka sama ?

Syneczki kotek co tam u Ciebie??? i jak staranka?

Dana sorry cos mi sie pokickalo.

ciezki mialam dzis dzien ale co trzeba wszystko wytrzymac i nie strzelac za duzych fochów na zycie. msza trwala 2 godziny . Ksiadz mowil takie *******y ze glowa mala np. Ignaca zegna rodzina Goleniowa a to tam szkola takich dobrych policjantow:szok::szok::szok: ( i opowiada o swoim znajomym) . pol kazania bylt te same slowa uzyte tylko inaczej zdanie sformułowane. na koniec dodal ze najwazniejsze sa mszy za wuja ktore beda odprawiane w jego parafi:szok:. gdyby ktos takie glupoty mowil na moim pogrzebie to bym sie przekrecila po raz drugi. amen

Dzień dobry:tak: ależ się nie wyspałam:szok:

Sowinka zajebiaszcze te kiecunie ale wiesz cos do nich jeszcze by sie przydalo

Bunny, ale co masz na myśli:confused:

MamaStacha może mąż jeszcze się przełamie i zgodzi:tak:

My mamy małe zamieszanie w pracy, bo z nieoficjalnych źródeł wiemy, że prawdopodobnie będziemy mieć w przyszłym roku kontrolę, więc trzeba wszystko posprawdzać i porobić na cacy, żeby potem nie było problemu:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry