reklama

Mamusie w 2012

reklama
MArtolinka, już :szok::szok::szok: jak sie czuje Mama z dzieciaczkami????

Bunny, to żeś mi teraz narobiła smaka na takiego hamburgera z budki :szok::szok::szok::-D:-D:angry::angry::-D:-D:szok::szok: uduszeeeeeeee:-D:-D:-D

wpadłam tylko na chwilke powiedzieć DOBRANOC :**

No weźcie dziewczyny mnie nie straszcie. Ja w test sikam za tydzień i mam nadzieję że któraś z nas powiększy listę w sygnaturze, a co tam zaszalejmy jest miejsca dla wszystkich :-D
Tak po prawdzie marne moje szanse. Dziś cały dzień brzuch mnie boli na okres, od rana do popołudnia tak tyle o ile mizernie ale od popołudnia do wieczora dość intensywnie do tego stopnia że nie da się stłamsić go żadnym zajęciem, a do terminu miesiączki jeszcze prawie 2 tygodnie. Ojjj marny mój los.

Ponawiam pytanie JAK PISZE SIĘ IMIĘ LIVCI SYNKA?

Bunny - szanse są 50 na 50. W poprzedniej ciąży też mi wróżono synka i jest śliczna córeczka... na prawdę jest mi to obojętne.

W Polandii na pewno i w 20 tyg. by mi lekarz bez problemu powiedział KTO u mnie mieszka i później pewnie też, ale nie tutejsi "specjaliści".
Koleżanka w Pl była na USG - widać było jąderka jak złoto (czyli nie tylko siusiaka), a tu jej lekarz na 100% dziewczynkę przepowiadał.
Chyba jak nie potrafią dokładnie zobaczyć, to mówią, że dziewczynka - to ja tam wolę zobaczyć na porodówce, niż ma min lekarz zgadywać.
Poczekam... jeszcze tylko 17 tyg. i 2 dni... hihi.

Martolinka- taaaak? To chyba nie za moich czasów he he :-) ale cieszę się, że są :-)
Sakar- dziękuję :-D kochana jesteś :-) a fluidki jakie wyjątkowe :-D aaahhhh :-)
Katrina- więc, masz jajko niespodziankę :-D element zaskoczenia Wam dzidziuś zapewni ;-)
Bunny- mmmmm… super fluidki :-) dziękuję kochana :-D Nawet nie wiesz jak mi się podoba Twój chytry plan :-D piszę się na niego :-) a nie, w ogóle dawno nie odwiedzałam pana Stuska :-D a co masz chętkę? ;-)
Wika- ale te hamburgery z mojej mieścinki to nie takie zwykłe hamburgery :-D to historyczne hamburgery :-p kolorowych snów :-)
Mama Stacha- &&&&&& :-)
Syneczki- ja nawet nie wiem jak Maluszek Liv ma na imię, a co dopiero jak się pisze :-D

Dzień doberek:-D

Liv syneczek słodziaczek:tak:

Trina trzymam kciuki za mamę:tak:

Poszłam wczoraj tą prolaktynę zrobić i jutro przed wizytą sobie odbiorę:tak: Wacek ma dziś spotkanie o 12:00 w sprawie wyjazdu do Austrii i mam nadzieję, że w końcu dowie się co i jak:tak:

Wczoraj byli u nas znajomi i Bartek dostał mega wielki tor, po którym jeżdżą dwa autka i był zachwycony:-D a najlepszą miał frajdę jak te autka wylatywały z toru jak za szybko jechał:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry