reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Wybaczcie moje zniknięcie, ale byłam przez dobre pare dni odcięta od świata:-( W sumie nie wiem, co się stało, ale za kazdym razem jak chciałam wejść na neta, to udawało mi sie tylko stronę główną pooglądać.
Czy znajdzie się jakaś dobra kobieta, która w skrócie zrelacjonuje mi co sie działo jak mnie nie było?
A tak w ogóle to co u Was?

reklama
hej :)

Sowinka,
wow ale super, ze niespodzianka się udała:tak::tak:u mnie by nie wyszzło coś takiego, bo ze względu na specyfikę pracy M. on musi mieć wszystko długgggggggggo do przodu zaplanowane... właśnie napisz jak Bartuś w tym czasie?? Kurcze a z @@@ bardzo dziwna sprawa:no::no::no:Idź do lekarza, bo rzeczywiście coś jest nie tak:no:

Anastazja, a kiedy Ty robisz teściora??
Pyscek i jak i jak??? &&&&&&&&&

Trina,
dużo sił dla Całej Waszej rodziny... a dla Mamy dużoooooo zdrowia:tak::tak:

Bunny, mnie też plecy często nawalają... dzisiaj na przykład też obudziłam się z bólem pleców.. ale na szczęśćie już mi przeszło...

Ostatnia edycja:
Danao mnie przez weekend nie było więc sama mam braki.

Trina Dla mamy zdrówka życzę, domyślam się przez co przechodzisz. Tydzień przed moim weselem moja mama miała wypadek samochodowy, leżała w stanie krytycznym... dziś jest z nami i śmiga jak szalona. Trzeba wierzyć ! Tulę Cię mocno.

Bunny babolcu a czy w Twoim stanie można w ogóle spać na brzuchu? ojjj

Sowinko
:-D:-D:-D:-D cieszę się :-D:-D:-D:-D tak do lekarza trzeba jak najszybciej coś jest na rzeczy i trzeba się tym zająć.

Pyscek
no kobieto gdzie Ty się podziewasz?

Izka
hop hooooop Odzywała się pod moją nieobecność?

Syneczki, Izka sie nie odezwała :no::no::no:

Pyscek, a moze za wcześnie na test?? Który masz dc??

Dana,
nic się szczególnego nie działo otatnio na bb... poza tym, ze Sownika byczyła sie pod wieżą Eiffla :-D:-D

Dana, z M. jestem na ścieżce wojennej.. od piątku nie gadamy......... a mnie dopadł katar i chyba zaczyna boleć gardło:angry::angry:

Pyscek, o kurcze!!! chyba czeka Cie wizyta u gina

reklama
Pyscek to widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie:baffled: ani fasolki ani @:baffled: ja już mam 23 dni po terminie @:baffled: właśnie umówiłam się z ginkiem na środę -> jeszcze udało mi się go chwycić przed urlopem, więc może w środę będę mądrzejsza dlaczego tak się dzieje:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry